http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29772394/detay
:):)
Printable View
Yakıtı oldukça güzel içi geniş-ferah müzik sistemi güzel bizimki 27000de, 1.5 yılda oldu hiçbir sıkıntısı yok:) Kullanmasıda keyifli. Sormak istedikleriniz varsa cevap verebilirim. Ayrıca, piyasadaki çoğu araçtan kat ve kat dikkat çekiyor:)
bu araada dizel 2010 golf var düşünürsen abi oda aklnda olsn uygun fiyata almaya çalışırız araba çok temiz
seçenekler arasına 320d girerse tabi ki o ama diğer türlü her açıdan insignia
eger 70-75.000 leri vereceksen, hiçbirsey dusunme.. hiçç yani.. :) sıfır km bmw alıyosun. herzaman 2. eli olan ve harika bir araba. donanımı boş tabiki bu fiyata ama insanın ihtiyacı olan hersey var arabada.. 184 lük motor ise harika bir motor ve performans olarak type-r ına rahatca kafa tutar.. :) ha bir de chiplersen, type-r ını cok cok rahat gececektir her kosulda :)) digerlerini unut eger o kadara cıkabilceksen..
Nedense C5 ler bu ara acayip hoşuma gidiyor , ben onu seçebilirdim sanırım. Gerçi dün C6 gördüm bir tane o olsa başka birşeye ihtiyaç yok :D
evet arastırırsan zaten borusan da bu fiyatlar oldugunu goreceksin.. Neyse biz denedik burada gorduk te o yuzden soyluyorum :))) chiplisi headers eksoz filtreli ep3 ten azcık hızlı denilebilir :))
2008 - 2010 arası az km.de 320d. lerde değerlendirilir, şimdi sahibindende biraz baktımda 2 yaş büyük olsun BMW olsunmu arkadaşlar