Aynı amper ve aynı fiyatta olduğunu varsayarsak (Çünkü çok oynamıyor )Hangisi tercih edilmeli ve niye ?
Aynı amper ve aynı fiyatta olduğunu varsayarsak (Çünkü çok oynamıyor )Hangisi tercih edilmeli ve niye ?
hiçbiri.. ac delco yu arastır. hatta sasmazda akücü şükrü var. hem ac delco ana bayi hem yetkili servisi. hemde ac delco aralarındaki en uzun sure garanti veren.. fiyatı da sukru de oldukca dusuk
Mutlu kullanıyorum hicbir zaman en ufak sorun yasamadım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
opel satmaz genelde.. opel kendi gm akülerini satıyor. ama ac delco amerikan malı.. guzel bi akü.. ben aracımda tekneler için uygun olan 90 amperligini kullanıyorum sıkıntı yok
Ac Delco mümkünse tercih ederdim bunların içinden.
Fiyat bağlamında pahalı gelirsede Varta 2. tercihim olurdu.
Bosch ve delphi hiç kullanmadım. Ama ikiside iyi aküler. Bir ara boschların bazıları yerli üretime geçmişti şuanki durumu nedir bilemiyorum... Eskisine göre kalite oranı düştü diye kullanan bağzı tanıdıklarımdan duymuştum...Boschcar çalışanlarından...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
şimdi arabamın dinamosu aynı olduğu için o normali dışında bir akü takmamayı düşünüyorum. müzik sistemim de yok. 60 amper yetmez mi ? orjinali 55 diye hatırlıyorum. bakacagım şimdi el kitapçığıma (edit: baktım 36 amperden 70 e kadar takabilirsiniz demiş. sanırım 70 karsta yaşayanlar için60 yeter bana)
bu arada gm in aküleri 2006 ya kadar ac delco imiş. 2006 dan sonra varta ya dönmüşler.
şimdi baktım eski akümü 18.01.2008 de degişmişim. delphi..
lpg olması ömrünü kısaltır derseniz hak veririm ama 3 yıl bile olmamış daha![]()
bir akünün ömrü (ticari olmayan araçlarda) genellikle 4-4.5 yıl yada 80bin km civarındadır.
ben mutlu akü baş bayii siyim. mutlu en büyük avantajı servis ağının çok genişlemiş olması. ve herhangi bir sorunda müşterisini mağdur bırakmaması. mutllu akünün yaptığı bır değelendirmeye göre %1 oranında akü hatali üretim olarak geri dönmektedir. delphi artık türkiyede üretiliyor yaygın kullanılan modelleri. mutlu akünün 2 yıl garantisi olmakta isteğe bağlı olarak 42 ay a kadar uzatılabilmektedir.
Failure is not an option.
2005 transporter var üzerindeki marka varta ve tık yok ve aracımda termat paket var koltuk ısıtma ve webasto yani çoğu zaman araç çalışmıyoken bile webastoyu kullanıytorum onun için vartadan yanayım bende
mutlu akü iyidir.gerek servis ağı gerekse de garantisi bi sorun çıkarmaz...mutlu(Y)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)