User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
297 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Bmw X5 Vs Civic 1.6 Vti

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3,18'in varsa ruhsatınıda al gel
    +5500 hatta gelirken noteri de getirsin abi

daha geçen hafta gırtlağına kadar dolu 3.28 lerle boy ölçüşen bir 3.25 ile stock oğlu stock vti yürüttük
    vti bmw nin arka çamurluğundan ayrılmadı.

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi tork vs hondaya antipati duyanlar diyelim(saplamayi vs gectim)

sizin bu post tamamen fanatiklik.. Kaldiki 99model sadece vtec teknolojisine sabip araca bincegime bic binmem daha iyi cunku baska konusabildiginiz bi boku yok bu arabanin. Fren,yol tutus,komfor,donanim..? Bunlarin hepsine deger cunku o vtec (Y) tabi canim hello,hi im justin biber oluyo biraz durum.. Herkes honda sevmek zorunda degil+honda sinifinin ustune oynuyo, siniflarindan ustun olabilir.. Ee sonuc..? Bir ust sinifin vermediklerinide verebiliyo mu ..? Cok sacma gelio artik bana. U vtec teknolojisinin savunulmasi.. Elektrikli hybrid araclar cikti utanmasanizonlada karsilastircaksiniz PES vallahi. Alin vtec iniz sizin olsun, kadina etek erkege vetek hahahahahaah
    ya abi harikasın ne diyim tork olayına gelincede o 160 tork hondaya her devirde geliyo demi ? aa yok yoksa epey bi devir dönmesimi lazımdı
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gebzede geçtiğimiz günlerde vti ile x5 4.6 deneme yaptı vti egzos filtre headres vardı drag da ve rolingde fena geçildi x5 bencede hiç bulaşma x5şin 4.6sı fena gidiyor

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw hakkket son mesajlar fena saçmalanmış yok torku şöylemiş yok beygiri böyleymiş yok vti ın hiç bir artısı yokmuş amma acayip laflar yaw b16a2 bir performans motoru ve max gücü verdiği devire bakın 7600dd hacime bakın 1600cc vti da max. gücünü sizin bindiğiniz aile arabaları gibi 3500dd - 4000dd verseydi torku o zaman görürdünüz ama ne işinize yarardı onuda söyleyim yüklerdiniz köyde ne varsa şehre geçerken sorunsuz sıkıntısız torkunuzla gelirdiniz ama yolda 3500dd max. güç iş yapmıyor ne kadar devir o kadar boy oluyor 10-15 yıllık efsane bi araca boyunuz yetmiyor torku düşük diyorsunuz birçok araçtan yüksek torku var bu seferde kalkmışınız vtec ten başka ne var bilmem ne varsa 15 yıllık arabadan fazla güç üreten atmosferik 1600cc aracınız varsa konuşun yoksa kıskanmayın takdir edin.. mühim olan konforu değil burdaki konu yürümesi

ben sanmıyorum bu sitedekilerin cogunluğu aracımda konfor olsun bilmem ne olsun diye gidip araç alacağını bükemediğin bileği öpmek gerekir pok atmak değil ki atacak pokta yok ama olsun ....
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redlinemst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi harikasın ne diyim tork olayına gelincede o 160 tork hondaya her devirde geliyo demi ? aa yok yoksa epey bi devir dönmesimi lazımdı
    sen vti gördüğüne eminmisin : hondaların tümünde düz bir tork eğrisi vardır yani fazla kayıp olmaz her devirde en fazla 10-15nm tork oynar
    OKAN YILMAZ

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw hakkket son mesajlar fena saçmalanmış yok torku şöylemiş yok beygiri böyleymiş yok vti ın hiç bir artısı yokmuş amma acayip laflar yaw b16a2 bir performans motoru ve max gücü verdiği devire bakın 7600dd hacime bakın 1600cc vti da max. gücünü sizin bindiğiniz aile arabaları gibi 3500dd - 4000dd verseydi torku o zaman görürdünüz ama ne işinize yarardı onuda söyleyim yüklerdiniz köyde ne varsa şehre geçerken sorunsuz sıkıntısız torkunuzla gelirdiniz ama yolda 3500dd max. güç iş yapmıyor ne kadar devir o kadar boy oluyor 10-15 yıllık efsane bi araca boyunuz yetmiyor torku düşük diyorsunuz birçok araçtan yüksek torku var bu seferde kalkmışınız vtec ten başka ne var bilmem ne varsa 15 yıllık arabadan fazla güç üreten atmosferik 1600cc aracınız varsa konuşun yoksa kıskanmayın takdir edin.. mühim olan konforu değil burdaki konu yürümesi

ben sanmıyorum bu sitedekilerin cogunluğu aracımda konfor olsun bilmem ne olsun diye gidip araç alacağını bükemediğin bileği öpmek gerekir pok atmak değil ki atacak pokta yok ama olsun ....

Sonuc ne olur diyosun ? vtec -x5 için ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam kalkmam

dizelini ben öttürdüm ama konudaki x5 nokta olur günkut ;D
    OKAN YILMAZ

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +5500 hatta gelirken noteri de getirsin abi

daha geçen hafta gırtlağına kadar dolu 3.28 lerle boy ölçüşen bir 3.25 ile stock oğlu stock vti yürüttük
    vti bmw nin arka çamurluğundan ayrılmadı.
    gırtlak tabirinizi neye göre kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dolu 3.28 leri geçen 3.25 stock dediğiniz (eğer gerçekten stocksa) vti ı elek yapar, maymuna çevirir. biraz gerçekçi olalım.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam kalkmam

dizelini ben öttürdüm ama konudaki x5 nokta olur günkut ;D
    uahuhe anladım

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gırtlak tabirinizi neye göre kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dolu 3.28 leri geçen 3.25 stock dediğiniz (eğer gerçekten stocksa) vti ı elek yapar, maymuna çevirir. biraz gerçekçi olalım.
    paynır indeş ditiem egzoz var heralde sanki Bmw için extra bulmak basit
    sıtok fityayın dikizine ayetel kürsi astığında bile yürüyüşü değişiyor, 325 miş x5 miş alayına go
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz hondacılar ne kadar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz tunch arkadaşımız 3.18 is le geçmiş siz X5 e kafa tutuyorsunuz şaşırdım doğrusu.yeni aldığım e46 3.30 la denemek isterim bende siz x5 le denedikten sonra
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz hondacılar ne kadar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz tunch arkadaşımız 3.18 is le geçmiş siz X5 e kafa tutuyorsunuz şaşırdım doğrusu.yeni aldığım e46 3.30 la denemek isterim bende siz x5 le denedikten sonra
    Öyle bi dünya yok hayal falan diyip genelleme yapmayın 318is le geçilen vti kamerin vti'ı ise çocuk o arabayı yürütmek için neler neler yaptı açıkca yürümüyordu o araç son zamanlarını bilmiyorum ama.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arayamı alsak acep
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bi dünya yok hayal falan diyip genelleme yapmayın 318is le geçilen vti kamerin vti'ı ise çocuk o arabayı yürütmek için neler neler yaptı açıkca yürümüyordu o araç son zamanlarını bilmiyorum ama.
    tamam hadi 3.18 is i geçsin ama x5 gerçekten çok mantıksız ve alakasız bi yarış olur bence şansıda hiç yok
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    318is bencede stok bir vti ın rakibi değidir. 320i bir nebze vti yı kovalıyor tabi top speed daha ii geliyor. Ancak 323i vti dan daha iyi, gerisini ben katmıyorum. Bu söylediklerim stoka stok
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi videoyu ben çektim Tunch da zaten o 318is in sahibi tanışıyorsunuz galiba bilmiyorum.. VTI tam anlamıyla orijinal ötesiydi sadece filtre vardı o da uyduruk ne yay ne de başka bir şey var.. İçi orijinalden deri döşemeli falan.. Tolga abi arabasına 2-3 haftada bir marş basardı.. Ne kasarak yarıştı o videoda ne de bir hırsla(ki vites atışlarını dinlerseniz geziyormuş gibi ).. Tunç da aynı şekilde.. 4. vitese attığında araba öne zıplamıştı çok şaşırdım nasıl stock vti böyle yürüyor 200 binde araba..Headerslı vti ile yan yana giderdi (eski KS VTI)..70 kg ın ne kadar farkedeceğini görebilirsiniz videoda.. Ki tunç un aracı da çok çok güzel gidiyordu.. eğer teke tek deneselerdi vti her türlü geçecekti belki ben tuncun arabasındaykenki farkın yarısı kadar olacaktı.. 318is in vites oranları çok güzel 5 de çok rahat uzuyor..
    Abi videoyu tam izlemediniz galiba ben vti dayken rüzgarı aldıktan sonra ve 5. vitesin kısalığının etkisiyle çok güzel yanımızdan geçti ama belki bırakmasak tekrar yakalardık.. Ama ben 318is e geçince 1-2 direk falandı heralde fark bıraktık.. O VTI inanılmaz güzel gidiyordu stock, Tunç'un 318is i de.. İkisi de 200 binde.. teke teke deneselerdi Tunç yine geçilecekti..

X5 konusunda da hiç şansı yok zaten arkadaşın stockken.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi videoyu tam izlemediniz galiba ben vti dayken rüzgarı aldıktan sonra ve 5. vitesin kısalığının etkisiyle çok güzel yanımızdan geçti ama belki bırakmasak tekrar yakalardık.. Ama ben 318is e geçince 1-2 direk falandı heralde fark bıraktık.. O VTI inanılmaz güzel gidiyordu stock, Tunç'un 318is i de.. İkisi de 200 binde.. teke teke deneselerdi Tunç yine geçilecekti..

X5 konusunda da hiç şansı yok zaten arkadaşın stockken.
    Doush kardeşim KS nin ilk zamanındaki halini biliyorum satılmasına az bir zaman kala tam kondisyonuna gelmişti hatta kamer bile diyordu az uğraşmadı ilk zamanlar. Videodaki araç ks ise tabi.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doush kardeşim KS nin ilk zamanındaki halini biliyorum satılmasına az bir zaman kala tam kondisyonuna gelmişti hatta kamer bile diyordu az uğraşmadı ilk zamanlar. Videodaki araç ks ise tabi.
    Yok abi onu diyorum o araç KS değil bildiğin stock vti TT VTI hatta.. Ama çok farklı bir stock vti daha doğrusu kondisyonu bozulmamış vti dı.. KS nin geçmediği vti yoktu adanada bu KS ile yan yana yürüyordu 5 e atınca geride kalıyordu biraz sadece filtre vardı...Kat üzerinde egzoz orijinal.. alt takım da orijinal aero da bir artısı yok yani..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec motorunu sökün karting aracına takın sıkı bir diyet programı uygulayın belki geçersiniz

bu iyimiş
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)