gebzede geçtiğimiz günlerde vti ile x5 4.6 deneme yaptı vti egzos filtre headres vardı drag da ve rolingde fena geçildi x5 bencede hiç bulaşma x5şin 4.6sı fena gidiyor
yaw hakkket son mesajlar fena saçmalanmış yok torku şöylemiş yok beygiri böyleymiş yok vti ın hiç bir artısı yokmuş amma acayip laflar yaw b16a2 bir performans motoru ve max gücü verdiği devire bakın 7600dd hacime bakın 1600cc vti da max. gücünü sizin bindiğiniz aile arabaları gibi 3500dd - 4000dd verseydi torku o zaman görürdünüz ama ne işinize yarardı onuda söyleyim yüklerdiniz köyde ne varsa şehre geçerken sorunsuz sıkıntısız torkunuzla gelirdiniz ama yolda 3500dd max. güç iş yapmıyor ne kadar devir o kadar boy oluyor 10-15 yıllık efsane bi araca boyunuz yetmiyor torku düşük diyorsunuz birçok araçtan yüksek torku var bu seferde kalkmışınız vtec ten başka ne var bilmem ne varsa 15 yıllık arabadan fazla güç üreten atmosferik 1600cc aracınız varsa konuşun yoksa kıskanmayın takdir edin.. mühim olan konforu değil burdaki konu yürümesi
ben sanmıyorum bu sitedekilerin cogunluğu aracımda konfor olsun bilmem ne olsun diye gidip araç alacağını bükemediğin bileği öpmek gerekir pok atmak değil ki atacak pokta yok ama olsun ....
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
ben olsam kalkmam
dizelini ben öttürdüm ama konudaki x5 nokta olur günkut ;D
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
siz hondacılar ne kadar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuztunch arkadaşımız 3.18 is le geçmiş siz X5 e kafa tutuyorsunuz şaşırdım doğrusu.yeni aldığım e46 3.30 la denemek isterim bende siz x5 le denedikten sonra
![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
318is bencede stok bir vti ın rakibi değidir. 320i bir nebze vti yı kovalıyor tabi top speed daha ii geliyor. Ancak 323i vti dan daha iyi, gerisini ben katmıyorum. Bu söylediklerim stoka stok
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi videoyu tam izlemediniz galibaben vti dayken rüzgarı aldıktan sonra ve 5. vitesin kısalığının etkisiyle çok güzel yanımızdan geçti ama belki bırakmasak tekrar yakalardık.. Ama ben 318is e geçince 1-2 direk falandı heralde fark bıraktık.. O VTI inanılmaz güzel gidiyordu stock, Tunç'un 318is i de.. İkisi de 200 binde.. teke teke deneselerdi Tunç yine geçilecekti..
X5 konusunda da hiç şansı yok zaten arkadaşın stockken.
Yok abi onu diyorum o araç KS değil bildiğin stock vtiTT VTI hatta.. Ama çok farklı bir stock vti daha doğrusu kondisyonu bozulmamış vti dı.. KS nin geçmediği vti yoktu adanada bu KS ile yan yana yürüyordu 5 e atınca geride kalıyordu biraz sadece filtre vardı...Kat üzerinde egzoz orijinal.. alt takım da orijinal aero da bir artısı yok yani..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)