yok biz vtec janti ve arkada vti yaziyo diye vtec sandik araba 1.4is mis simdi ogrendim cok pardon dostum arabami yakmaya gidiyorum :D
Printable View
Konuyu acan arkadas deneyip video koyacak mı yoksa konuyu kapatıyım artık?
http://www.youtube.com/watch?v=GJp9JQxMv_s
323i vs 1.6Vti
Fazla söze gerek yok.
antalyada vtec yokmu bı 3.18 is le denesın gorelım sonucu merak ettım dgrusu
haydi bilmedigimiz speclerde tanimadigimiz arabalar uzerinden sidik yaristiralim :)
mclerde gercegi gorme yasi 9'a indi vtec'ciler 96dan beri ayilamadilar :)
http://www.facebook.com/tunconaran#!...47670105264753
Muğla bölgesinde 3.18is varsa 1 e 20 de ben koyuyorum :)
X5 4.6is tamam dedikde. O kadarda değil artık.
TT'nin stock ken FC'yi geçtiğini düşünürsek hmm :) Eğer ki TT aynı speclerde olsaydı ya da KS ile deneseydin hatta şöyle diyeyim KS ile FC videoları varsa gerçek farkı görebilirdin.. hani vti var vti var, 318is var 318is var :)
İki sağlıklı aracın çok güzel bir denemesi o videolar... Ben eminim ki araçlarda ben olmasam istedğiniz viteste bassan yine geçilecekti aracın ama fark çok olmayacaktı..aradaki ağırlık farkı ne bilmiyorum ama 10-15 hp fark var senin vites oranların çok güzel, vti ın 5. vitesi headers yokken pek yok *****.. e36 nın aero su çok güzel.. tolga abi vites atarken çok rahat..yani sonuç olması gerektiği gibiydi zaten oldu da.. evet vti geçtin ama fc yi geçtin ama sonuçta geçtin :D Hatta Fc'nin videoları için de şöyle bir şey yapayım.. İbiza KS'ye geçiliyordu..Özellikle 5 te.. 3 kişiyle çok rahat FC'nin yanında yarışı izlediğini görebilirsin ki dou abi basıp basıp bırakıyor.. Kimse alınmasın darılmasın yazdıklarıma beni az çok tanıyorsunuz araç sahipleri :)
Başka bir arkadaş da VTEC sesi duymadım demiş doğaldır sadece uyduruk bir filtre vardı o arabada.. çok da konforluydu içeri hiç ses almıyordu hatta normal kullanımda çalışıp çalışmadığını anlamıyordum :D
Ayrıca Koyduğum videodaki araç 3.18is değil 3.23 dikkat çekerim.
X5 4.6 gecilemeyecegi anlasıldı sanırım ;)
Deneyip video cektiginizde konu acarsınız.