3.18 vtı nasıl gecıyor ???
Printable View
3.18 vtı nasıl gecıyor ???
x5 4.6 yı vtı geçer diyen kimki ?
Ricayi kabul ediyimde sahsiniza birsey diyen olmadi ki ???? Burda bircok kisinin bahsettigi sey dreamworld olayindan cikip welcome on board(real world) donulmesi :D ucmayin diyo yani kisacasi herkes:D hahahahahhaha
fanatikos atosportos hondacilar :D uhahuahuauh(Sen fanatik degilsin,senin kulvarin farkli:D)
gürkan stock vti ile x5 4.6 denerse roll olsun drag olsun vti geçer diyen hondacı oldumu? yanlış okuyosun sanırım :)
nos basması lazım ki geçsin :) yada atmosferik gırtlak yapması lazım...
tarkan bu videodaki deneme de bence geçerli değil,5. viteste vti hızlanamamış gibi,kaldı ki 2 kişiye 1 kişi denemeler,bmw 2 kişi vti 1 kişi olduğu zamanki fark çok daha fazla. demek ki vti geçecekmiş,hem tunç un arabada biraz daha fazla işlem var ufak tekef de olsa,vti bi tek filtreli deniyor o da cai değil eski usul ses versin sistemi sanırım :D
geçtiğin 318is de kim bilir neler vardır senin :D
106 gtı olan gtı geçer der
vtı ı olan vtı geçer der
ama x5 4.6 biraz hayal vtı geçemez peki gtı geçebilir mi????
yerler öyle düz eğriyi onun için geliyo demi 106lar saxolar vs vs. o kadar düz eğri tabi olcak birazda alt devirlerde gitsin bi zahmet yani.gerçi bunada bi cevabınız vardır illaki onun için hiç uzatmaya gerek yok neyin ne olduğuda belli.Böyle bi konunun açılmasıda ÇOK SAÇMA.
:) eski aracim bmw-ki hala garajda durur satmaya kiyamadigimdan babam arada biner... yeni dusundum aracta honda.. bir fanatik olmadan oturup yazayim kiciyla gulumseyerek yazan bilgi fakirleride biraz okusunlar anlasinlar bisey yazmadan once;
97 model 200kusur bin kapak acilmamis aracimda kn kutu ici 60lik duz boru ve sonundaki dandik jsv son susturucumla;
97diydi sanirim yine ayni 200bin kmde tertemiz vti sedanda sadece filtre vardi arac tolga arkadasimindir konular silinmis sanirim bulamadim yoksa linkinide paylasirim..tolgayla olan denemelerimizde 2ye 1 veya 1e 2 seklinde basmak zorunda kaldik..ayirip gittigi videoda ben 2de 3binde beklerken o 1de yardirip gitti,gecme gecilme gibide bir sorunumuz olmadi :)
diger denedigim vti engin abimin eski aracidir tt vti'a oranla biraz daha yuklu duzboru-filtre-stage bilmemkac debriyajli bir vti'di su anda antalyada sanirim arac...
denedigim vteclerin saglik durumunu bilemem ama cikan sonuc ortaya su..
1-2 boy actiktan sonra 5e attigimizda vti duvara carpmis gibi olurken 318is keyifli bi sekilde hizlaniyor,hacim farki denir aerodinamik denir,vites orani denir,denirde denir ama 5te tutunamiyordu vtecler ve cogu gti-gsi tarzindaki araclar...
ben su anda acaba vtec rex mi alsam diye kafa patlatan bi adamim,tutupta fanatik muamelesi yapmayin ama lutfen vti'i ferrari zanneden arkadaslarda biraz gozlerini acsin sene 2010 :)
timucinde veya doguda videolar vardir gorurlerse atsinlar lutfen fc vti ile olan denememizi
Videoyu bende seyrettim. Bu nasıl vtec ? açma sesi falan duyamadım. Onun vti Olduğuna emin misiniz gerçekten. ?
http://www.streetfire.net/video/318i...vic_736292.htm
http://www.streetfire.net/video/b16a...s-2_736496.htm