Sırf bu herifler yüzünden atmosferikten vazgeçicem yaa vti aldık derdi bitmedi :(
Printable View
Sırf bu herifler yüzünden atmosferikten vazgeçicem yaa vti aldık derdi bitmedi :(
size sukadar solıym 3.0 dizel 218hp 500nm benim aracım,ve inanın bana o bile it gibi gidiyo,4.6'yada bındım dedım benım arabam essekmıs bunun yanında ondan oturu suprız beklemek yanlıs olur,ama sonunda ölüm yokya dene gitsin belki dayının önüne geyik çıkar :D
4.6 benim bildiğim harbi it gibi gidiyo seni geçer çünkü öyle böyle uzamıyo yani....
bu e39 5.40 ın içindeki motordan warsa boşa benzın yakma kardeşim...
kardesim 4.6is antalyada subaru wrx le denedik videosu hala durur belki. adam çekti gitti arkadasımızdı oda :) wrc cai egzoz zart zurt var işte :)
Boşa kasma bencede eğer bi hata yapmazsa şansın yok ;) 56 yaşındaki adamında pek hata yapacağını düşünmüyorum, sonuçta tecrübe var ;)
Wrx i geçtiyse ben gidip evde yatıyım bu ne ya..
4.6 is dediğin makina, dragta alır, rollde alır, son sürattede alır. Yani sana geçileceği bir klasman nerdeyse yok gibi.
Feci uzayanı var.Hafif dolu Scirocco 160lık ile deneme videosu vardı bir yerde epey bir boy koymuştu.
Ama şuda var.İstenilen devir hangi araca uygun pilotaj ve aracın doluluk oranı :D
4.6 cok sert gidiyo bilgilendiriyim :D :D
sen geçebilcegini mi düşünüyorsun? yoksa beni ne kadar geçermi diyorsun :)
adam zaten seni geçerde boy olarak 200e kadar basarsan çok fark olur belkide göremezsin :D wrx 1-2 boy gerisinden geliyordu öle hesap et işte.
Peki turbolu bir vtec geçermi bunu ?
turbo vtec içinden geçerde.. dostum sen genede dene ya bişey kaybetmezsin ne oalcağı belli olmaz..
sözümü yiyorum yazılanlardan sonra özür dilerim çarpi beş :D
http://i54.tinypic.com/246q9mq.jpg
turbo viteks bagajından girer kaputtan çıkar :D
Denicem zaten videoda çektircem. Geçemezsemde turbo takıcam yine geçicem. Bu adama birinin haddini bildirmesi gerekli.