sonuç ne![]()
sonuç ne![]()
Vallahi insan insanı küçümseyemez de araba arabayı çok pis küçümser
4.4 ile karşılaştırmayın arada 60-70hp fark var 4.6is ile.
havada, karada, suda, yatakta vs hiç şansın yok kardeşim. Eski mustang 4.6larına benzemiyor bu 4.6![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben wrx geçti diyorum siz vti ile geçerim diyosunuzhatta geçilen WRx sitemizede üyede ifşa etmiyelim
![]()
standart verilere göre
x5 4.6is 0-100 6.5 sn
stock vti 0-100 7.6 sn olarak gozukmektedır.
kalkışta sardırmaz we duzgun kalkarsan belki.........desemde imkansız gıbı.aslında sana gel elıne vereyım dıye hıtap eden bır ınsana haddını bıldırmek gerekır.kısmet dene ve görelim
![]()
x5 o kadar kendine güveniyorsa büyük ihtimal yüksek hacimli olan... bulaşılmaz
ama konuşma tarzı ağır olmuş belki normal VTI ı geçer hatta uzar gider ama bi gün VTH gibi HULK gibi bi turbo ya denk gelir nokta olur morali bozulur kompleks e girer gider o 100 küsür bincik aracından soğur ağlıya ağlıya satar ... ( gönül isterki böle çok konuşana güzel bi kapak gelsin )
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ulen neymiş bu ix beş dört 6 ayes..
1.vites 5500 devirde bas deniceğin zaman.3 de falan başlama intihar olur.
güçlü arabaya en iyi direnme yolu 1.vitestir
fizik kurallarına göre 2-3 viteslerde yakın gidersen bu 1.vites sayesinde olur.
sen bastır 1.vites de 3.vitese atınca bırakmuhtemelen yanında veyahut çamurluğunda kalırsın sonra bırak.
noldu derse deki arabam ısındı ashahsahshahs.
ben çok sevdim bunu ashahsahsha
,
Ne VTI ymis be kardesim karsilastirilmadigi araba kalmadi...Porsche, evo, subaru ve simdide x5...Yarin obur gun biri cikipta lamboyla denicem derse hic sasirmicam.
bu gece vtec ile denedik bizde 3.25 var e 36 4. vitese kadar 4 boy oldu 4.6 gel derse yarın hastayım de aga
Bence kaybedilecek fazla bişey yok zevkine deneyinBence 1. vites 30-40 km civarı doldurup sıkın
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
kadim bi dostumla telden görüştüm atmo vtek getirmişler çekiciylen. 18 boy fark atmıs viteks. çünkü vitks iman powerlıymış ! bunların hepsi dün gece rüyamda oldu beyler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)