orjinal severim ve alırım sonrasında zevkime göre orjinalin dışına çıkmadan ufak tefek bişeyler yaparım...
modifiyeli
orjinal
orjinal severim ve alırım sonrasında zevkime göre orjinalin dışına çıkmadan ufak tefek bişeyler yaparım...
kaliteli yapılmış bir araçsa alınır ama değilse alınmaz alıp kendin yapman daha mantıklı olur ama şöylede bir durum var alıcağın aracı sonradan sen yapıcaksan yapıcaklarında adamın yaptığınla aynısıysa yapılı almak daha mantıklı bana göre![]()
Ben modlu oolandan yanayım ama öyle apaçi olmayacak.HAfif ve güzel dokunuşlar
Çünkü genelde mdifiyeli araç yapmak için çok para harcarsınız ama satarken bu parayı arabanın üstüne koyup satamzsıınız.onun için avntajlı olan modlu olan ama hafif modlu
kanka yanlış anlamadıysam satın alırken demıssın ben stock satın alırım sahsen kafama gore sade bır mod yaparım benım aracı bılıon stok ve modlu dıyebılırsın bırde benım su takıntım var modlu bır araba alınca mılletın fılann arabası demesı hosuma gıtmıyor ıllakı ben yapacam
ıes ıcın konusuyorum
Kesinlikle full orjinalden yanayım lâkin gözüme hoş görünen ufak değişikliklere de ( koni, jant, far, müzik sistemi, cam filmi, deri döşeme ) ses çıkarmam.
Ama ilk mesajdaki gibi bir opsiyon durumunda kesinlikle stock olanı seçerim.
Fiber tamponlar, marspierler, koca koca kanatlar iğrenç görünüyor gözüme... Extrem araçlara yapılan wide body kit çalışmaları hariç...
eger resmlerdekini baz alıcaksak kesnlikle sade
genel olarak az ve genel çizgi dısına cıkmadan modifiyeli tecihim olur ama satın alırken sade alıp kendim yapmayı daha cok seviyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)