Gençler konuyu geyiğe çevirdiniz ama,
Araç Palio Sporting ise 0-100'ü 9 sn civarında diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
Yazan kişinin uslubunu, tarzını her ne kadar beğenmemiş olsam da veriler doğru olabilir.
Printable View
Gençler konuyu geyiğe çevirdiniz ama,
Araç Palio Sporting ise 0-100'ü 9 sn civarında diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
Yazan kişinin uslubunu, tarzını her ne kadar beğenmemiş olsam da veriler doğru olabilir.
bak şimdi nasıl tavan yapıo şportinkler :D
Konu turşu olduu... iyiki bi honda geçtii hee..
herkezin gönlü olsun:D hepiniz geçiyorsunuzz palio 15 boy atıyoo
bak şu işe şimdi :)
bende mantzel bakıyorum şimdi zaten :)
kardesım guvenıosan aracına cıkar gelrısın mersıne hem tanısmıs oluruz hem cayımızı kahvemızı ıcer mısafırımızı agırlarız hemde dedıgın gıbı olursa her turlu masrafın tarafımızdan cekılır konuyu bu kadar uzatacak bı durum yok 125 hp olması vs deıl sorun bız aracın agır ust hızlara kadar devırlenen cok serı bı arac olmadıgını saglıklı bır gsi ın gecmesı gerektıgını soyledık pıyasada aynı speclerde onlarca arac var ama hıc bırı bırıyle aynı sekılde gıtmıor konuyu uzatmaya yada kalplerımızı kırmaya gerek yok gsi olan arkadasın aracına tursu dedık oda haklı kendıne goer benım aracımda bı zamanlar tursuydu 1.4is e dahı gecılıoduk bakımsızdı bakımlarını yaptık değişmesi gereken sensörünü deıstık yagını suyunu koyduk canımız sıkıldıkca arkadslarımızla cıkıp denıoruz palio denıldımı bende lan o ne araba mı kagıt dıye alay edıodum taki yürürünü gorene kadar..
kolpa alısların ıyı vs yasına verıorum bu cumlelerı burda bu sekılde gereksız tartısmaya zaman harcayacagına aracın sorunalrıyla ılgılensen daha guzel olur bakımın yaptır enjektor temızlıgı gaz kelebek temızlıgı,katalıtık tıkalı olabılır vs vs gıbı cunku rr kasaya gecılen bi gsi sahıbı olsaydım o arabayı ya yaptırırdım yada yakardım..
amacımzı o senı gecer bu enı gecer deıl beyler gereksız yere kımse kımseyı uzmesın kırmasın konuda rıca edıorum daha uzamasın sız hepınız buyuksunuz babasınız bızde sızlerden bısıler ogrenıoruz RİCA ediyorum burası konusma ttartısma paylasım sıtesı herkes gorusunu yansız dıle getırmezse forum olmaktan cıkmazmıyız esenlikler
100 kmde basıldıgında 15 16 lıtre yakıtlara cıkan bı arac hıc bır zaman turkıyede tavan yapmaz ama sportıng 120 ps bı araca gore degerlerınden cok cok daha ıyı yuruyen bır aractır yıgıdı olduruo hakkını yememek gerek ha plastık aksamı kokpıte verdıgı ses ve tutmayacak kadar kadar kotu olan frenler hesaba katılmazsa palıo hl ler ve sportıngler dusundugunuzden daha ıyı yuruyen araclar
[QUOTE=Evrenoz;2055534]Gençler konuyu geyiğe çevirdiniz ama,
QUOTE]
dogru bılıosun hocam...
Öncelikle devamlı olarak 1. Çoğul kişi kullanıyorsun. Kaç kişisiniz siz? Kaç kişiyle 0-100 yapıyorsunuz? Kaç kişi bahsettiğin o aracın sahibi?
2. olarak, işimde gücümde bir adamım. Sırf "huaa nasıl koydum" muhabbeti için kalkıp da mersine gelmemi veya herhangi bir başkasının gelmesini beklemiyorsun herhalde? Zaten yarışmak için değil teknik bilgi için soru sordum çok açık bir şekilde görülebileceği gibi.
Son olarak sana doğru dürüst, adam gibi bir soru sordum. Bazı teknik veriler vermişsin. Bu verilerin kaynağı nedir, araç sporting midir değil midir sorularının cevabını merak ettim ama düzgün teknik bir cevap vermek yerine tabir-i caizse "gel kalkalım" diyerek boş bir cevap vermişsin..
Ha bir de benden sana büyük tavsiyesi. Bu kadar atar - gider yapıyorsan, bu kadar iddialıysan tutup da insanları ayağına çağıramazsın. İddialı olan, yarışmak isteyen kalkar yarışacağı adamın yanına gider. Oturduğu yerde klavye başında "gelin laaayn" diye klavye aslanlığı yapmaz.
emrah kardeş sen 1.6ies nın nasıl bir gideri oldugunu bilmıyorsun yada senın makınan da sorun var.
hedears filtre düz boru son susturucu birde kısa sanzıman yaptın mı senın makınan 10 sanıyenın altına düşer mı düşmez gör ozaman.
1.6 ies hakkında honda nın en uzun vitez aralıklarına sahip sanzımanı kullanılmıştır o yuzden geride kalmaktadır araç sadece sanzımanı kısaltsanda yeterli olur farkını görürsün.