Corsa alır :D:D:D
Printable View
Corsa alır :D:D:D
ben zaten cevabımı verdim geçiyorsunuz benimki şans eseri geçti işte sende 16 boy atıyorsun bişeymi dedim... :D
FD6 ağır ama yüksek hızlarda iyi bir ivmelenme sağlıyor...
GSı da turşu olsa yanıma biel gelemiceğini düşünüyorum..
palion hakkındada eksi bir düşüncem yok. yürürü iyidir tebrik ederim.. başarılarının devamınıda dilerim. inş zamanla typer kovalar.
yok kardesım ataırımız gıderımız yanlıs bısı varsa onu duzletmeye calısıoruz ara hl sportıng deıl ama bılıosundur kı hl ıle sporting ynı motor arac emme manılfoldu ust kapak sıkıstırması headers yazılım farkı var bu dedıklerını custom yaptıgını dusunursek ;) neyse benım aracım gıder ucar kacar kalkar ıner demedım denedıgım bı olayı paylastım rr kasayı gecmedık ayırdık allah nasıp ederde bı deneme daha yaparsak vıdeoyu paylasırız ozaman yeterlı cevabıda verırız ama sorun su bu o gectı bu kactı kalktı deıl konu karsılastırma konusu olmus
corsa gsi mı rr kasa hondamı bızde gordugumuz bıldıgımız kadarıyla gsi saglıklı bı aracsa rahat olarak alması gerektıgını soyledık haa bu rr kas gecemıcek anlamınada gellmıor tolga kardesımız gecmıs bu yuzden bızde genel sınırlar dısında bı durum oldugu ıcın bende corsası olan arkadasa araca bakımlarını yaptırması gerektıgını soyledım bı ara 1.4is e gecıldık sorasında gaza gelıp araca bakımlarını yapılması gereknlerı yaptık demek ıstexdıgım bu.. surcu lısan ettıysem bırılerını ıncıttıysem kırdıysam affola...