ya bırak bu işleri kardeşim geçerim falan hikayesi yapma daha dur ortada bişi yok kime söylediysem hata yapmısın yürümemekle diyor ama 2vit 80 km ile yürüyemem senle 2 vit 3500 rpm uyar aga 80 de 3 vitte oluyorum devirim 6500 rpmde oluyor zaten
Printable View
ustalar bilir roll kaçıncı viteste nasıl deneniyor onlar söylesin onu uyguluyalım
Yeni civic otm. Vitesse zaten denemeyin birbirinizi kaybedersiniz :D Fakat duz vites ise kullanan arkadas vsa yi kapatir saglam vites atarsa belki bi surpriz olabilir ama belki tabi :)
Bende 2010 civic kullanicisiyim; aracimda cai headers downpipe krom duz boru egzoz vs var suanda cok iyi fakat stock olarak cok yetersiz :)
2. Vites 80 cok fazla bence yani yuh S2K mi bu :D
2. Vites 70 ideal(yeni civic icin) iki aracta gsi tarzi arac olsa 60 falan olabilirdi.
Leyn tolga bende gelicem bende bi civic arıyodum denemek içinnnn?(Doruk ben Erikliden)
yeni civic otomatik vitesle denemeyin derken cookmu iyi oldugundan yoksa berbatmı :D onu anlayamadım zaten manuel denicegim yeni civic üstünde hiç bir uygulama yok iki araçta fabrikasyon bakalım denemeye karar verdik sonuçlar neler olacak merakla bekliyorum sabırsızım :D
Ata senin aracı takip ediyorum ben az çok biliyorum zaten.
zevkine deniyorum bi iddam yok :D denerim yanii :D
tolga benim eski rahmetliden kalan birkaç parça duruyor çaktırmadan takalım :D
Otm ler k.cini kaldiramiyor :D Adamlar bir sanzuman koymuslar anlatilamaz yani asiri uzun :)
Tesekkur ederim :)
Aynen zevkine gazlayin iste ya, ama dedigim gibi vsa ni kapat ve ayagini gazdan cekmeden olabildigince hizli vites at, depoyu bos birak stepneyide sokebilirsin :D:D
Suruculerin kilolari esitmi peki :D
90 kg 1.85 boy yarışmaya istanbulda corsa gsi aracımla katılıyorum iyi olan kazansın :D
olum tolga gsicilar görseler götüyle gülerler aslında mukayese ettigim arabaya bak bide söförüne bak sen amk kale aldıgıma şukur et senin altındaki 41 milyarlık araba sıfır aldın benimde 9 milyarlık 96 model bi araba :D ikiside 1.6 sekmetinde altını ciziyorum:D Zaten üzerinde oynasam aracın mantzel powerbox saglam filtre 7.400 rpm cip headrs düz boru son susturucu sonra gel avansta veririm:D
41 milyar verdim sıfır aldım yarış yapmak için almadım öle bişey isteseydim typer alabilirdim :) Keyfi biniyorum ben aracıma
9milyara 96model binniyorsun aracında hiçbir güvenlik ekipmanı yok..
41milyar 2010 modele biniyorum güvenliği var +bikaç özellik
senin araç hafif araç Dragda gelmiyorum zaten roll deniyorum:D
arkadaşlar GSİ rollingde baya sağlam hafif olduğundan deviri çabuk toplayan bir araç , yeni Civicin şoförlüğü sağlamsa , 200 km hızda önde olur gibime geliyor . Diğer türlü 200'den önce GSİ baya bir sıkıştırır.
konu mantara bağlar gibi oluyor... en kısa zamanda deniyelim görelim videoylada süsleriz güzel olur :D
Yeni civiclere rakip çoğaldı :):) 120hp fiesta sanırım Doruk dimi?
daha önce 135hplik Si ile denedim kafa kafaya yürüdüm 4.viteste yarım boy önde bitirdim ismi lazım değil aracın ismi çıksın istemiyor:)
aracta headers chip düz boru egsoz vardı ama basıncı düşükmüş zevkine denedik idda yok zaten beni geçmesini istiyordum ama üzdü benii
standart bi Si geçer beni eminim:)
civic stoksa zor gsi geçecektir ama hiç belli olmaz 3 ün sonuna doğru civic gelip geçebilir 3 ve 4. vitesi çok iyi mümkünse 5 e atmayın :D
GSı arkadaşa ve etrafındaki 5 arkadaş dahil 6 kişi önünde 5.vitesi kullanmıcağımı söyledim :D
Tolga KAYNAK: Oooo kanka nasıl gidiyor yine GSı le gelmişsin ,özür dilerim daha öncekinde el frenini indirmemişim
bi yarış daha yapalım mı korkma bu sefer acıtmıcam canını? :D
Tolga YETER; iyi iyi saol , siz yeni civic'ler hep böle şımarıkmı olursunuz gelsene E-6 ya
orda görüşelim:):)
Tolga KAYNAK: Tamam sakin oll, bi şans daha veriyim sana hadi bakalım:D
Tolga YETER: şımarıklığının hesabını vericeksin !!!
Tolga KAYNAK: Şımarık olmaktansa Eline vermeyi tercih ederim :D:D:D