kanka sende yeni aldın sanırım araca hiç bişey yapılmamışsa denemek isterim. büyük ihtimal yarım boy geçersin teknik verilerimiz aynı arada 5hp oynuyor bide benden 300kg hafifsin:)vazgeçtim1boy:D
uygun bi akşam deniyelim merak ettim:D
Printable View
kanka ilk denememize göre çok iyiydin tebrik ederim Si çok iyi yürüdü :D
dün gece çok güzel bi olay oldu farkettin mi bilmiyorum en sol şeritte ben en sağ şeritte sen gidiyoruz ikimizin önündede araç var orta bomboş:D vites küçültebilsem ortaya atlıcaktım ama öle bi şansım yoktu biraz çamurluk boyu önde olmandan dolayı senin geçmeni bekledim :D ardından ben girmek zorunda kaldım mecbur:D tamponuna dokundum sandım bi an :D sonra sağda durduğumuzda baktım :D egzoz dumanın tamponda iz yapmış :D sildiricektim sana muhaha :D
yürüyen araclara masallah Accent'den sonra bi farklı gelmiştir civic,
evet biraz öle oldu ama accentte çok iyiydi :D Filtre kat sos susturucu :D 1.3 motora göre çok güzeldi :D
hahaha :D birgün herkez Japoncu olacak ben VTS sahibi :D
dün gece sabahtan karar verdim arabamı alıp ustama gittim daha öncede dün yanımızda olanlarda bilirler arabamın bazen arıza elektirik lambası yaktıgını bujide sanırım problem var diyordum hatta roling yapılmadan önceki aksam ve bugunde cıkanlar
aracın buji kablosu bujiler ateşleme bobini araba soguken patlama yapıyordu egzozdan
arızalıymış
ve
Bunun yanı sıra benzin pompası yüksek devirlerde benzin yetiştirmiyor
muş oda
oda aracın gitmesini engeliyormuş devamlı arabaya az benzin almaktan ve dün gece 20 lira yakıt atmıştım ve ustama söyledim yeni civic bu arabayı geçti diye sadece güldü ben tolga ile arkdaşım ama herşeyin oldugu gibi anlatılmasından yanayım bende oldugu gibi anlatım sikinti yok cigersiz gsi:D
tolga abi sen nezaman GSI aldın? beyaz civic'e nodlu?
:D para sende cok gibi ben civic'i begeniordum yaa bnu görmedim daha ama hayrlı olsun =)
gece kaçırdım yaa bnm orda olmam lazımmış :D 11e çok var bu arada biraz kestiriim dedim sonrası ***** :D hd tel bile ayarlamıştım :D
bikaç kişiyi daha aradım senide 2 kez aramışımdır doğrudur:D
düzceden kendime bi civic bulayım bende 50-180 deneyecek :D egzost ve mantzel takılıyo yarın :D