ee netice itibari ile hangisi iyi bu filtrelerin?
özelliklede atmosferik arabada hangisi daha verimli,
aem mi?
hks mi?
herkez faklı farklı yorumlar yapınca insanda şaşırıyor:)
Printable View
ee netice itibari ile hangisi iyi bu filtrelerin?
özelliklede atmosferik arabada hangisi daha verimli,
aem mi?
hks mi?
herkez faklı farklı yorumlar yapınca insanda şaşırıyor:)
suan hks kullanıyorum aem mi arakdaşim kullandi begenmedi bi arakdasa verdi sonra big tubi aldi olmadi hks dedi :D hks candir ... haftaya elimde olacak orjinal ürünler
AEM kullanan arkadaslarımda dkkatimi en cok çeken şey, filtre kaidesinin çok çabuk deformasyona uğrayıp şekil bozukluguna ugradığıdır.. tabi ucundan mucundan kopup yırtılmadıkca problem yok:) HKS cok gecirgen, fakat yassı yapısıyla sığdığı yer sayısı oldukca fazla, ama genel kaidesinin çapıda oldukca geniş ki 200mm bir çerçeve çapı var.. kullanım amacına göre değişsede, benimde tercihim AEM den yana ikisi arasında...
aem de cok dayanıksız ya bıraz kullanıyorsun sonra cok cabuk deforme oluyor yani cai için bence pek ideal bir filtre değil tampon altlarında çabuk harabe oluyor, ama kaput içi short ram kullanılırsa çok iyi bence..
HKS mantar.
AEM'de kullandım.
HKS temizlemesi olsun, katmanlardan sökebilme ihtimali olsun:D iyidir candır;)..
tr şartlarında aem.hks nin cogu orjinal değil replika vs vs.onuda göz önünde bulundurmak lazım.en azından aem orjinal olur
v2 kitte kullanıorum aem dry flow çok memnunum kirlenmişti söktüm temizledim şuan on numara ve ucunada orjinal kış için olan kılıfını aldım hiçbi sıkıntım yok ıslandımı kirlendimi diye:)bence atmosferikte aem ama turboda bişey diyemem...
Kolpa Hks de kullandim harbi Aem Diray filow da:D tercihim kesinlikle hekaseden yanadir. Ustundeki vidadan acin distaki teli. Cikarin filtreyi atin ve yedek aldiginizi takin bu kadar basit:)