bu konunun 30 sayfası rahat var:D
Printable View
bunalımlısını nası bolt on vtec nası gecsın el ınsaf 100kg hafıf czt zaten ama piston egzantrıklı vtec yakınca bı tane cıkacak pıyasaya 210larda bunalımlı bı czt ıle denerız:)
Bu resmen marka fanatikliliği.
9-10 Yıl fark,T motor,Yakıt,Kaç kere geri çekildiği belli olmayan kilometre,fren,konfor...
Bu daha gider böyle,bende honda hastasıyım.Ama gözümüzde kör değil.
Şimdi bunların üstüne fitennnk diyen adam,fanatiktir.:)
farketmez
yerlere goklere sıgmayan vtec şimdi 100 k olunca tu kaka mı oldu :)
ahahahaha
100k olsa ne yazar. vti lar 10 yaşında bile olsa gucunden bişi kaybetmiyordu hani.. ;)
benim vti 'ım vardı biliyorsun murat.. baya da saglam yuruyordu onu da biliyorsun.. 180 binde mi neydi.
şimdi vtec 100 k da diyip acındırarak fakir edebiyatı yapmayalım..
standart vtec standart czt GE ÇE MEZZZZZ....
NOKTA...
Zaten konu dağıldı. vti kotu araba demiyoruz ki.. ama czt ile kıyaslama yaparsan şu anda tutup aynı para verilir mi ? bence verilmez. karşılaştırmalarını daha once başka konularda sayfalarca yaptık. ayrıca biz czt sahipleri olarak + sı - sisi neyse onu da yazdık.. yazmadık mı ? ama ben hondacıların daha objektif olanına rastlamadım maaelesef..
sen olsan sen bile gidip şimdi aynı paraya czt alırsın :)
Evet 11-12 yaşında olsada ben vtı tercih edrdim ki hala sedan vtı bakmıyo değilim.
Ben görüntüye çok önem veren biriyim ve EK kasa hayranıyım + 4 kapı rahat rahat ailecek sipek :D
Yakıt konusunda yorum yapmıcam göreceli bişey bence
Performansa gelince nerde okadar czt bide vtı lara bakın turbosu yürüyo N/A sı yürüyo daha ne olsun:D
ozan gel deniyelim hain :D
seninle koşu yarışı bile yaparım bilal:)
tak tf035 vallahi denerim
tf035 i alırsın 300-500 e yahu
chipli czt ile denemek isteyen bolt on vti varsa deneyelim arkadaşlar istanbulda