bak işte ben ilk msjımda en fazla 1veya 2 tanedir diye yazdım. bi ozan mı var yuklü czt si olan. neyse bu böyle uzar gider konu kitlenmesin
Printable View
bak işte ben ilk msjımda en fazla 1veya 2 tanedir diye yazdım. bi ozan mı var yuklü czt si olan. neyse bu böyle uzar gider konu kitlenmesin
ya niye uzatıyorsunuz,
deniyeceğiz bilal ile işte...
başka denemek isteyen varsa da kapım açık ne diyim artık
stock vtec czt mcs ve 106 bılmece cözelım:)
...........................
CZT diyenlere saygım sonsuz.
Aynı paraya daha genç, daha konforlu,daha güçlü araba olarak CZT alınabilir diyorlar.
Ama kişisel kanaatim,arabaya para weriosan, araba içine sinecek, we bu kadar çirkin bir arabaya pata werir miyim? Zannetmem.
VTI daha yaşlı daha konforsuz we stock olarak daha güçsüz,kabul. Ama bugün hala CZT ile karşılaştırılabiliyorsa we KASKO bedeli dahi CZT ile neredeyse aynı fiyatsa,bunu Honda fanatikliği diye geçiştirmeyin, bir tanesi sadece araba,diğer VTEC... Bakın kötülemedim asla CZTyi ama benim gözümde sadece bir aradabır czt...
Bizle de alakalı değil. TÜM DÜNYADA bakın bakalım GENÇ KUWWETLİ CZT'nin yeri neresi, İHTİYAR VTEC'lerin yeri neresi?
doğruya doğru...
alayım mı bi czt yawwwww
czt ve vti kasko bedeli arada nerdeyse 10.000 tl fark var neresi aynı anlamadım
varmı istanbulda denemek isteyen n/a vti .boş dolu farketmez yuklu yuksuz
off ulan of bıktım bole başlıklardan.
başlıgı acan arkadasta vtı vardı sattı zaten nıe sattın o zaman arkadsaım ya
czt nin kasko bedeli ile vtec'in kaskosu demedim, hani vtecciler uçuk fiyat yazıolar deniliyor ya,vtec'in kasko bedeli ile czt'nin fiyatı yazdım. 21.500tl küsür kasko bedeli war 99vtec'in...
sonra sahibinden'e girdim CZT fiyatlarına bakayım dedim ki...
Bu kadar uygun we mantıklı fiyat denilen, daha genç daha kuwwetli daha sportif denilen CZT'den sadece we sadece 2 adet warmış satılık.... :D :D :D
Bende diyorum ankarada neden hiç CZT ye rastlamadım die :D
1999_Fiyatı 1998_Fiyatı 1997_Fiyatı 1996_Fiyatı
HONDA CIVIC 1.6 VTi 23700 21600 19800 18250
2010_Fiyatı 2009_Fiyatı 2008_Fiyatı 2007_Fiyatı 2006_Fiyatı
COLT CZT 42030 36250 34500 30300 27000
hakikaten aynı..:)
kaynak : gelir idaresi başkanlığı..
http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1207
sana göre çirkindir bana göre en tatlı arabalardan biri mehmete görede öyle böyle diye uzar gider...
karşılaştırma olayıda bi garip.yeni arabalarla bitek eski vteclermi veyahut hondalarmı karşılaştırılıyo ? Dünya kadar sınıf sınıf motor farkı olan model farketmeksizin karşılaştırmalar olabiliyo. Tıpku bu saçma konu gibi ;) ama şu gerçekki bu tür konular 106 vti yok czt typer bilmem ne asla bitmez bu konular 3-5 sene sonra hala daha konuşulur Hondacılar objektif bakmadıkça,bakamadıkça.
neyse ne herkez malını biliyo neyin ne olduğunuda biliyo.kafam gibi turbo taktıktan sonra her arabada yürüyo.bunuda herkez biliyo.
alıntı yapcak arkadaşları bekliyorum.
Sevgilerle :D
--------------------------------------------------------------
arkadaşım, mesajı bir daha oku...
hatta sonra bir daha oku...
en son bir kez de sağlamasını oku,o zaman anlarsın sanırım,o kadar da zor değil.
vtec'lere uçuk fiyat istiyorlar deniliyor,diyorum ki KASKO bedeli'ni vtec sahipleri belirlemiyor, onu baz alın. Yine deniliyor ki VTEC alınacak paraya CZT alınır diye... KASKOları aynı fiyat demedim.
şimdi bir kez daha oku son mesajımı,okuduysan dewm edeyim unutanlık olmasın....
kaskoya gelecek olursak 99 vtec 23.700 - 2006 CZT - 27000 tl...
sadece bu rakamlarla dahi insan der ki Ya bu vtec MÜKEMMEL Bir araba ki kendisinden 7 yaş daha genç araba ile arasında 3bin tl fark war, ya da CZT Nasıl bir araba ki hem daha konforlu hem daha kuwwetli hem de 7 yaş daha genç olmasına rağmen 7 yaş eski, daha kuwwetsiz daha konforsuz bir arabadan sadece 3.300tl daha fazla değer ediyor diye....
Hakikaten aynı değil mi? bir kez daha oku istersen beraber gülelim sonra
:icon_tup:Alıntı yapıcam ama yazdıklarına harfiyen katılmak için yapıcam :)
Görmedim ama eskiden birinin Vti ile M5 karşılaştırdığını, birisinin de ilk üç viteste vti hafif olduğu için önde olur, sonrasında M5 geçer dediğini duymuştum.
Vay be dedim bu vti ne arabaymış, ne araçlarla kıyaslanıyor :D