Maşallah araçlara diyeyim şimdiden videoları görelim ona yorum yapalım buraya yazcak birşey kalmamış artık![]()
Maşallah araçlara diyeyim şimdiden videoları görelim ona yorum yapalım buraya yazcak birşey kalmamış artık![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ıkı aracıda sahjıplerınıde tebrıuk ederım.
kafa burun gidilen bı yarıstı. alican sınavım war dıyıp gıtmeseydı geceye nokta konurdu...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
İki aracada tebrikler trafik sakin olsaydı biraz daha iyi olcaktı
-----PUG GARAGE-----
GUL 50 - 98 RED VTR
AC 1869 - 98 RED GTI
TY 0906 - 01 RED VTS
VV 9631 - 00 RED GTI
ZN 4968 - 97 BLUE GTI
TY saxo alır..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
alican kardeşim sınavım war dedın otabanda kaydın gittin. şimdi net başında makara yapıosun ben anlamadım kardeşim?
VE saxo sıkıntımı yaptı sende? dönelım gerıye takrar deneyelım dedım sınav flan cart curt dedın şimdi burda cirit atıyosun anlamadım ben bu işi![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
bi dk kanka neyi yanlış anladın gidiş yolunda çok ötedeydiniz basamadık net dönüşte bastık otobana deil e5 e çıktım bakırköy istikametine eve döndüm açık net farklı bişe ytapmadım hee net dene istenioısa otobanda deneriz kumburgaza hafta sonu .. ama 1. korna basmak yok kankadalgaya filanda almıorm gayet ciddi denemeydi ama yol müsait deildi ve siz bu gün deneyelim dediniz ben deil ben geldim ayıp olmasın die
bızım gordugumuz kadarıyla sonuc bellıydı ıstersen alıcan yollar sonucun nasıl bellı oldugunu sıkıntı yaratmaya gerek yokeglencelı bır aksamdı