Polo disardan daha uysal duruyor ama derginin birinde karsilastirmali testte daha iyi bulmuslardi diye hatirliyorum.
Printable View
Cuprayı seviyorum hem spor hem 4 kapı :) Duygusallıktan oyum ona :)
Polonun dışıda güzel ona laf etmiyorum ama, Cupranın dışı daha ağır basıyor Poloya nazaran. Cupranında içi kötü ama dışı güzel dediğim gibi. Kararsızım
gtı içi yeter.gerçe her vw aynıda.
Arda fellik fellik geziceksin kuprayla ağlarsın :D . Gti al yola devam derim ben
edit : ahah aklıma leona gitmiş olsun yinede polo daha güzel :D bence
bocanegra diorum. cupradan daha agresif duruyor.
Polo aldım, Cupra'yla karşılaştırdım. Doğru karar verdiğime kanaat getirdim.. :)
cupranın en büyük avantajı 4 kapısının olmaması, etraf şu an gti bodyli 4kapı tdi poloyla doluyor..
polo tek kapı alınıcaksa alınmalı yoksa onun dısında sportıf cızgısı ıbızaya gore cok gerıde 4 kapılı halıyle,ıc tasarıma bakılırsa polo ıbızanın bayagı b ılerısınde kalıte konusunda,goruntu bazındada daha basarılı.4 kapı alınıcaksa polo ıbıza alırım ben herturlu 50 kusur mılyar verıp sıradan gorunmesını ıstemem:)
Hertürlü polo gti kuruşuna kadar hakkını veriyor. polo gti'ın eksik yanı katlanır ayna olmaması. Ama ibizanın eksiği gerçekten fazla. Performanstada 4 kapı gtı'ın ibiza karşısında neler ortaya koyduğunu gördük ;)
cupra gibi arabamı var
polo nun içine bindim pek oturaklı degil.bana çok basit geldi.ibiza nasıldır bilmiyorum açıkcası.
Mert (abi) arabanın limitlerinde yürüdüğünü biliyorum. Şimdilik düşüncem stage 1 ve ekstralar bunları biliyorsundur safadan. Ama safa da bende stage 2 düşünürsek gelir bir arkadaşlık ortamında zevkle deneriz. Herşeyden önce ben ve safa günlük kullanıyoruz arabalarımızı. O yüzden şu zamana kadar yapılmadı ama yapılırsa stage 2 polo gti görürsem duyarsam söylerim. Ama tamamen aynı spec olursa yine aynı arabalar bişey farketmiyor. Ama stock ta 4 kapı gti la yürüyen cupranın tek kapı gti karşısında zorlanacağını düşünüyorum. Eksiklerde ibiza da ön konsolu,teybi,vites topuzunu,su fıskiyelerini, elektronik benzin göstergesini sevmiyorum.
diğer konunda gördüm, eğer aklındaki parçaları koyarsan zaten direk stage2 yapsana, tam stage2'lik parçalar.. aslında ben hala 97 oktanda stage2'de leon cupralardaki gibi bariz bir fark beklemiyorum.. teyple su fıskiyesine katılıyorm, hatta ben fıskiyeler bozuk diye servise gitmiştim:) aslında denk gelsem ibiza cupra/polo gti stage1'le denemeyi çok isterim, stage1/2 farkını görürüz..
volkswagen caddy nin su fıskiyeleri uyuyor istersen taktırabilirsin. Safa da taktırdı çok memnun. Basınçlı bir şekilde tüm ön cama dağılıyor bu sayede yüksek hızlarda da iyi oluyor silecek tek noktadan püskürtüldüğünde ki gibi kuru zeminli bölümü silmeye çalışıp yıpranmıyor. Fiyat olarak 49 tl olması lazım fıskiyelerin ikisi.
çok sağol, cidden gidip taktırıcam hemen..
her ikiside çok güzel fakat fuarda baktım, kapı fitilleri bantları vs.bir fark mevcut,
yaratılmakta zorunda zaten
Polo 45.200 TL İbiza ise 50.500 TL 45i veren 50yide verir ama ben Polodan yanayım hem iç tasarım oluşu hemde WW oluşu dikkat çekiyor.
Arkadaşlar yıllar geçtikçe araçlarda ekipman da değişiyor. Paketler ekleniyor araçlar makyaj görüyor vs.
Bugünü ele alarak maks. 40.000 tl civarına hangisini önerirsiniz? Cupranın çokmu eksiği var poloya göre?
amaç ne bilmiyorum ama,
donanım, sağlamlık, kalite gibi etmenleri düşünürsek; yani hepsi bir arada olsun derseniz;
Golf MK5 GT 1.4tsi da düşünülebilinir bence o bütçeleri biraz zorlayarak...
hem 6 ileri ıslak tip dsg si de cabası olur... kafanız rahat binersiniz.
ben oldukça memnunum gerçekten...
prestij ve marka merakı olanlar için sonuç degişmez
yazdıktan sonra gördüm tarkan napmışsın laa yüzyılın hortunu yapmuşsın bizde sazan gibi atlamışız :D
yiğiti tanımam ama gayet alınası bence üstelik boca
http://www.techturkey.com/forum/otom...bocanegra.html
37-38 tl lerde golfte bu defa karşıma rocco seçeneğide çıkıyor zaten. Ben aklım çok karışmadan çokcada harcama yapmadan hızlı bşir ufak araç alayım diyorum
Her konuda soylerim donanım farkı cuprada daha fazla
cuprada standart olan seyler poloda ekstra ücrete tabi poloda katlanır ayna bile yok cuprada standartken
ama iç kalite olarak polo daha önde buda bir gerçek
polo alınacaksada tek kapı tercih sebebi olur benim için
Kasa duruş hangisini beğeniyorsanız onu alın
Polo'nun avantajı 5 kapı olması sebebiyle aile bireylerine de hitap edebiliyor olması.
İbiza Cupra'nın da 5kapısı olsa, eminimki Polo'dan çok fazla satar ve rağbet görürdü.
özellikle 2011 modellerde cupralar 35 e bile bulunabiliyorken. pololar ***** sitede 42 lere gidiyor.
Aynı model yılı için %20 fazla bir rakam.
Şuan bile 35 bin tl ye Cupra yok.
Var arkadaşlar 30 a bile var. ***** siteye çokta tamah etmeyin. Zaten ***** sitede dahi 33 e var.
Tabiki en ucuz araçlara baktığımızda trameri bir şekilde göz ardı ediyoruz pert yada ağır hasarlı olmadıkça.
İbiza poloya gore kat kat yakışıklı ama polonunda ic mekan dizayni daha guzel ibizaya gore ama bana sorsaniz tercihim ibiza olurdu :)
Accordunuzu satarken sohbet etme şansımız olmuştu. Çok değerli bir insansınız. Abi inanın populist bir yaklaşım değil ama ben tsi aracımı satıyorum ilanımın linki de aşağıda ama yemin olsun 30 Bine hangi cupra ise ( yolda düz gidebiliyorsa ) ben alacağım hemen. Siz almayacaksanız bana paslayın lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2938116/detay/
İbiza Cupra 30 hatta 35 bine verilecek bi araba değil.
Kim veriyorsa bi daha düşünmeli.
Sahibindende ki zaten kazalı bi araç ona bişey demiyorum.
ben cuprayı almadan önce polo ile çok ikilemde kalmıştım.Evet polonun iç dizaynı cupraya göre daha kaliteli.Ama söylenenlere katılıyorum donanım olarak cupradan fazlası yok.otomatik far katlanır ayna vs vs.Ve ben aracımı aldığımda polo gti ın rakamı 9 bin tl daha fazlaydı.Bu yüzdende tercihim dahada yakışıklı geldiğinden cupra olmuştu.
Yok estağfurullah ben araçlarımı hep siteye sattım yine söylüyorum. Hatta hepte ciddi ucuza verdim belki uğraşacak vaktim olmadığındandır. Ancak geçenlerde Tuncay kardeşimiz az hasarlı tamamen stok 24.000 km deki cuprasını 32.000 tl ye verdide kimse almadımı? doğru değilmi.
Ben kafamı duvarlara vuruyorum o başka ciddi güzel bir alışveriş olurdu. Şimdi ben ilanlara mesaj atınca insanlar direkt 1-2 sonra araç uzun kalınca 3-4 bin düşüyorlar. Bu nedenle ***** site ilan yayıncıları buna alışmış şekilde istediklerinden fazlasını yazıyorlar.