panamera diyorum 4 kapı karizmadan öte bişey bu araç
Printable View
panamera diyorum 4 kapı karizmadan öte bişey bu araç
Yanlış anlamayın kötü eleştiri vs anlamında değil ama bu iş biraz çikolatalı Pasta mı alalım yoksa çiğköfte mi alalım gibi alakasız bişey olmuş
740 d ile Panamera biraz birbirinden farklı segmentte farklı amaçlara hitap eden araçlar. Bence öncelikle sportif karakterli bişeyler mi bakıyosunuz yoksa full konfor olsun özellik olsun az yaksın mı diyorsunuz vs bunları bi belirlemeniz gerekir diye düşünüyorum.
yoksa tabi ki panamera bu seçim de herkese daha keyifli daha heyecanlı gelecektir.
farklı bır karsılarstırma olmus bence 7 serısı a8 ya da merco s serisi karsılastırılsa 7.40 denebilir
ama panamerayla karsılasınca tabıkı porsche
panemera:icon_tup:
İkisinide alabilecek gücü varsa gidip deneyebilirde aslında kararını öyle verebilir....
BMW 740d. V6+AWD panamera ve 740d yakın perfomans gösterir diye düşünüyorum. He 4S olsaydı herşey çok farklı olurdu tabi. :D Ama mantıklı davranmak gerekirse içinde bulunduğumuz şu durum içinde haftasonu aracı hariç benzinli otomobil düşenesim gelmiyor.
Edit:Şu haberide vereyimde 2011 de Panamera'da 3.0 lt TDI güç ünitesi kullanılıcakmış tahiminimce bu varyasyon ülkemizde hatırı sayılır satış grafiği yakalar.
Porshce varken bmwye bakmazdım..
[B]panamera . . ./B]
7.40d derim. Panamera arka koltukta oturmak için fazla sportif:) Aslında 7 bile sportif:) S iyisi bu konuda konfor, işlevsellik bakımından. Ama yinede alacak olsam 7 alırım:)
Edit:Maserati Quattroporte'de bakılabilir:) Benzinli almak sorun değilse. Ferrari bloğu var makinede.
Panamera ve dip basık :rolleyes:
Yanlis anlamadim estafrullah evet haklisnz o konuda farkli segmentteki araclar ama 7 serisni M paket olarak secmis :D yani dinamic drive ozelligi ve Mpakette olan diger sportif ozelliklerde varmis dier 7lere nazaran ama yinede sportiflik acisindan kiyaslanamazlar haklisin..
Arkadaslar fikirleriniz icin cok tesekkurler herkesin fikrini okuttum kendisine :D benm kisisel tercihim 7 cunku performas desenz var 3.0 litre twinturbo dizel 600nm lik tork cok iyi gider gbme geliyor ki 0-100 6.1 bu performansa yakitida 9. Litre fln hem satarken zorluk yasamaz hem kullanirken :D vergideki dusuklugu ve2. Elinin panameraya gore daha kolay satilablir olmasi cezbedici..tesekkurler tekrardan hepinize
ikisi arasından dizel ve çift turbo olduğu için 740d tercih ederdim fakat ikisi biraz alakasız olmus.panamera gibi sportif birşeyler düşünüyorsam eğer audi a7 3.0 tdi alırdım.astonu andırıyor.
ccc Panamera ccc
tarzlar cok farkli once, spor karakterli mi yoksa konfor karakterli mi bi araba almak istedigine karar vermeli....
Sekil karizma - panemera
Konfor guven - 7 series
jaguar xf 3.0d alirdim...daha estetik ve rahat bi araca hic binmedim
panamera benzinli üzer beyler. VW dizeline sahip panamera bekleyin bari. :(