pis bemeveci seni :D
300 milyardan fazla arabaya para bağlıyo adam. senelik vergisi en az 10 milyar.
Bizim kalınımız ile onun kalını arasında bayaaaa bi kalınlık farkı vardır, ona koymaz .D:D:D
Printable View
panamera çok farklı bir araç hakkaten dahi iyi olucaktır. aşırı spor duruyor bmw 7 serisi ile başlarken kaybediyor. bende ikisini kıyaslamak yanlış.
hocam biri benzinli zevk arabası biri dizel yol arabası. yani çok farklı iki araç. boyutlara ve parasına aldanmamak gerekiyor.
dizel olması az yakması önemli değilse düşünmeye gerek yok zaten. ama arkadaşınız 740dizelide düşünüyorsa demekki mazot önemli onun için. 740d yi tavsiye ederim. sırf görüntüsü için gidip panamerayı alıp sonra yakıtından dolayı arkadaşınızın huzuru kaçacakmış gibi bir durum sezdim.
Arkadaşının parası çok anlaşılan..hey yavrum heyy soruya bak imana gel:icon_wack
Porsche her yerde Porsche dur. Eğer benzinden yana sorun yoksa(kaldı ki bu tarz araca binen insan yakıtını da pek önemsemez) Panamera alınabilir. Eğer alacak kişinin yaşı genç ise 7.40 şekli itibariyle daha ağır-büyük kalacaktır. Ama en önemlisi yakıtta sorun yoksa Porsche, varsa 740..
Gönlümden Panamera geçiyor da, bu akaryakıtın alıp başını gittiği zamanda 7.40d derim...
panamera. tek geçiyorum. :D
7 serisi artık görmeye alıştığımız sıradan bir lüks segment aracı..
Ammmaaa panamera geçince herkes supersport edasıyla selama duruyor, O dönen boyunların hakkını nası vericekler bilemem :)
Bu arada bu araçlara binecek adamın yakıtı dert edeceğini sanmıyorum :)
panamera böler !
kırmızı mavi bi rengi varsa iyi gider :)
Birkac gun once gordugum bembeyaz ve gun metal renk jantli 4s ten sonra porschenin kesinlikle tasarimda ayri bir yere sahip oldugunu anladim :) Bende kesinlikle porsche diyenlerdenim...
panameraya gıcık oluyorum.. 911 falan alırdım ben olsam