106 gti eksoz

Konu: 106 gti eksoz

1. wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wekoo said:

106 gti eksoz

arkadaşlar 13/61 kısa ve cihp hava filitreli bir 106 gti 48 eksoz borusumu yoksa 51 borumu daha iyi bir performans saglar... deneyen warmı ben daha önce 51 kullanıyordum ama egzantrik ve pistonda vardı aracımda kısalı ve cihp 106 larda biraz sıkması iyi olur diyorlar...

warmı düşüncesi olan....
    gariban 106 gti....

2. dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dragon07 said:
    51 dümdüz boru şevki ama son susturucu SS sebring yada remus iyi olur. otto hks tarzı egzozlar fazla gelir

3. wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wekoo said:
    walla bende 51 takma taraftarıyım ama 48 soktular kafama bide son susturucuyu ya otto düşünüyorum polis açısından silencerli eksoz düşünüyorum yada remus ama süperspirtde güzel olur bakalım hangisi iyi olucak..
    gariban 106 gti....

4. ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ocean0636 said:
    dümdüz 51 sonada remus derim )

5. EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EREN34 said:
    51 derim. 48 dediğin dar gelebilir.Back pressure açıcından iyimser olsada üst sana alttan daha fazla lazım 45lik boruyu çekiyorlar 1.4 8V quiklere

6. wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wekoo said:
    51 düz boru otto eksoz nasıl olur bitane buldum bakalım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35584544/detay
    gariban 106 gti....

7. serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat306 said:
    ben tum arabalarımda 51 kullandım 48 olmaz bu resımdekı son susturucı japon araclarına olur gtı ye olmaz yakısmaz anlamında soyledım yatay kazanlı bı egsoz bak sesde daha az olur bende su anda remus takılı 106 gtı ıcın remusun ozel serı bı egsozu okadarda fazla sesı yok...

8. wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wekoo said:
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tum arabalarımda 51 kullandım 48 olmaz bu resımdekı son susturucı japon araclarına olur gtı ye olmaz yakısmaz anlamında soyledım yatay kazanlı bı egsoz bak sesde daha az olur bende su anda remus takılı 106 gtı ıcın remusun ozel serı bı egsozu okadarda fazla sesı yok...
    bu tarzı daha önceden kullanıyordum bi bak nasıl olur...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34494891/detay
    gariban 106 gti....

9. serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat306 said:
    bu bıraz daha ıyı olur kanısındayım ama ıc sargısı cok yanmıssa sesı okadar fazla kesmez duz boruda rahatsız olursun 51 lıkta araya rezınator koyabılırsın cızırtıları kessın dıye...

10. cecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cecen said:
    supersprint 106 gti için en iydal egsoz sesi 4 bin devirdan sonra verir.piston dereceli egsantrik olmadan 51 birliya gerek yok 48 boru sıkıştırmayi iyi yapar 3.4 vites iyi olur ama timing ayarı çok önemli

11. devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

devilboy said:
    kısa filtre egsoz chipli aracımda kıvrımsız 51lik krom boru kullanıyorum ortaya 30 cmlik susturucu koyduk performanstan ve sesten çok memnunum son susturucu konusuna gelince göreceli kavram son zamanlarda hks tarzı egsozlar revaçta ama tecrübe ettiğim için söylüyorum SEBRİNG REMUS SS ten başkasını kullanma derim ben sebring kullanıyorum ve ççook memnunum
    PROJECT 01

12. alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alfonso4474 said:
    işte bu yaa kuzenın aklına giremedık yanık uclu otto bızde takacaz inş bi otto cok guzel gozukuyo

13. OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OmeR-FE said:
    51 mm düz boru + 51'lik SS Magnum
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

14. Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefa_vts said:
    48' lik daha faydalı aslında herkes 51 demiş gerçi.. Atla deve değil.. Fark olmaz daha doğrusu sen bunu hissedemezsin.. 51 lik taktım uçuyo kaçıo gibi..

15. wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wekoo said:
    genelde 51 takıyorlar ama bana 48 tak biraz sıksın araba dediler...

çözemedimmm
    gariban 106 gti....

16. aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aLperTunga said:
    bence aracının sıkıştırması ii ise 48lik boruya orjınal orta ve orjınal son kullan!!.. düz 51 liğe göre altlar mükemmel üstlerde değişme olmuyor..

17. RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RS609 said:
    51 lık duz boru hatta ızmırde gokhan arkadasımızın potsuz mukemmel duz boruları var ve 106 lar ıcın krom borular gelmıs olması lazım fıyatlarıda cok ıyı ve takan herkes cok memnun gokhan 51 lık krom boru ve sonuna supersprınt magnum tek gecerım dıorum

18. VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VolcanoS said:
    Kendi 106ımda 4-2-1 janspeed + 51 düz + remus kullanıyorum. Oldukça memmnunum. 51 derim

19. mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mami_makinen said:
    51 ara borular supersprınt son susuturucu