turbosuz 350Z les. bence hic VQ 3.5 V6 nın hakkını vermıyor araba. o yuzden zaten nissan da duruma mudahale etti bircok seyi degistirdi daha da degistirecek orenk blok tasarımı degisti komple. ilerleyen zamanda iyice degisecek Fİ ye gececek hatta ozel modellerde gecti bile. bencede evo ile m3 ile yuruyen araba 350Z yi cok ust suratlere kadar rahat ayırır; egerki hız sınırlandırıcı kaldirildiysa cok yuksek suratlerde 350Z gider hacimden dolayı
![]()
tabiki guzel olur hem tanısmıs oluruz hemde muhabbet olur.ben bu bulusma,deneme olaylarının haberlesilip yapılmamasından muzdaripim.herkes birbirini az cok tanıyo bulusalım gezelim gazlıyalım guzel oluyo
nası yapıcaz ama jandarma fln pek kasıyo bu aralar.otobana cıkarız gercide yarın aksam (cuma ) bi terslik olmaz is guc cıkmazsa her iki tarafında ben denemek istiyorum.siz bana bi numara verin ben ordan ulasıyım size sizde aranızda organize olursunuz.cunku m3 u olan bi arkadas ta duyunca denemek istedi nası geciyomus gorelim die olede bi durum var bakalım![]()
amerikada ki 350z lerle burdaki 350 z ler arasında pek bi fark yok tek fark 2007 modeller için söylüyorum amerikada ki 350 z ler 306 burdakinler ise 300 hp. turbo civic e gelince standart 350 z ile yürüsün belki ama bence bu ne kadar mesafe yürü yeciğine bağlı 350z nin 0 - 100 5.8 sn. kısa mesafede yürürsün belki ama uzunda 350 z derim![]()
yok arkadaslar ya daha deniyemedik.aradıgım zaman musait olmuyo arkadasım.bakalım bi gun deneriz elbet
Fuck The System !!!
benim turbo su ile 1-2 mukaaatım var 10 psi basarkene![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)