daha önceden bu konu açılmıştı sanırım....
ben daha önce 106 gti ve vti kullandım ve haladaha gtı vazgeçemedim ama ctz nasip olmadı kulanan deneyen farkı gören specleri ile yazarsa burdan bilgi sahibi oluruz.
daha önceden bu konu açılmıştı sanırım....
ben daha önce 106 gti ve vti kullandım ve haladaha gtı vazgeçemedim ama ctz nasip olmadı kulanan deneyen farkı gören specleri ile yazarsa burdan bilgi sahibi oluruz.
gariban 106 gti....
evet colt czt diye arattığınızda nerdeyse her topicte bir vti karşılaştırması görebilirsiniz. Ayrıca konfor, gidişi, yakıt durumu ne konuda karşılaştırma yapmak istiyosunuz?
hb vtı yerine kesinlikle czt derim bikaç geçerli sebepte şunlar olabılır daha yeni hem ekonomık hem turbo gelıstırme acısındanda daha verimli olur vs. vs diye gider
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bu konunun benzeri hatda aynısı vardı ordan devam edebilirsin
CZT rulez![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Benim daha önceden kullandığım araçlardan biride vti dı.
Yakıt olarak kıyaslarsan czt daha az yakıyor.
Konfor olarak Czt çok çook daha konforlu.
Arada 8-10 yaş gıbı farklar olduğu için czt de daha yenilikçi bir hava var.
Ayrıca bir chip ile 180 hp olabılıyo![]()
czt için hep şöyle oluyo böyle oluyo deniyoda daha 1 tane olanını yürüyenini görmedim. olsa bile 1,2 tanedir tahminimce... ben olsam vti alırım parçası ucuz oluk gibi herşeyi mevcut.. piyasası czt den daha hızlı daha çok prim yapıyo. yakıt ve konfor olarak bence czt den geri değil. ben czt yide severim kendi sınıfına göre üst bi araç ama vti daha zevkli .
bence artık vti ile kıyaslamak yerine czt nin typer ile kıyaslanması gerekiyor![]()
barnak bassam olurmu ?
Yapsn yapmasın hersey rolling mi?
Czt bana göre kutu gibi araba hiç bi albenisi yok vtec ve typerla hic yarısamaz ..
lancer'ı servise götürdüğüm zaman sormuştum. çalışan arkadaşlar tavsiye etmediler..
turboları hassasmış sıkıntı yapabiliyor diyorlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)