User Tag List

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
272 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: vti ile czt

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    manifold mu yapacak adam
    yokmu istanbulda vti deneyelim
    Built to fall....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım turbo ya gecerken once bır tf035 tak esıt sartlarda bı czt denmesı yapak sonra kafam kadar turbo olayına gırersin
    Kanka turbo takmaya gerek yokki atmosferik bi vti zaten cztnin hakkı neden biliyormusun gözümle gördüm bonalume kitli bir CZT rolling gecesinde bizle beraber gazladı gazladı gazladı nar gibi oldu manifold egt 6 civarı falandı sanırım yani demem oki CZT güzel bir araç VTI dan sadece yeniliği ve içinin daha tip top olması açısından alınabilecek bir araç. ( Benim arabamın bu hali ilede yıkım fark olmadı hep beraber gaza oturduğumuzda )

Performans konusuna girersek olaylar çok çok farklı.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    600 derece normal? 900 derece filan olmasın?
    Built to fall....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    600 derece normal? 900 derece filan olmasın?
    Oda olabilir ama nar gibiydi onu gördük yani.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oda olabilir ama nar gibiydi onu gördük yani.
    olm ören bunları bak sende turbo olacaksın 900 dur o ** a anlık kalmaz öle gazdan ayağını ceker cekmez duser

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben k vtecle denemıstım eger pıston egzantrık felan yoksa vtecde stage 1 ıse herhalukarda bunalımlı 200+hplerde bı czt onde olacaktır mantıken normalıde bu zaten

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya ortadan dalmışsın sende.. biz bonalume iyidir felan demedik ki.. alla alla...

czt ile vti karışlaştırması yapıyoruz. millet sadece motoru için araba almıyor ki.. her açıdan bakmaya çalışıyoruz.. adam zaten vti satmış czt alsam mı diyor. zaten vti ın ne oldugunu biliyordur ayrıca bende biliyorum vti'ı.. hani sahibi olmasak zamanında hadi neyse..

bu arada yoltutuşu cok iyi olabilir ama senin yuzunden vtec kalmadı olm ortalıkta o da ayrı bir konu onune geleni pert ettin anasını satıyım..
    Vti pert ettim 1i nde acemilik dielim dierinde 230 laynlıyordum kaçtı yapıcak bişi yok ( Colt la yanlada görim )
    dieride ayı o.ç. nin biri arkadan çarptı güzelim arabama

bonalüme ile geçemesssiniz dedim bişi dmedimjki nie sinirlendin şimdi uhauhauhauhauh

bence vtec çokdaha konforlu Vcolt a göre kimse kusura bakmasın
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu madem o kadar iyi mantıklı spor konforlu hesaplı bu araba; canına yandığımın başkentinde sizin gibi düşünen 1 allahın kulu yok mu ki 1 tane CZT yok deneyecek?????

Warsa buyursun,tanışalım, czt'yi tanıyalım... E yok!!!
    vtec istemediğin kadar war ama bir tane CZT yok! Yapacak birşey de yok...
    Hiç görmediğim bir araba hakkında çok iyi şeyler söylemek isterim ama ganimet gibi vtec olan bir başkentte bir tane CZT görünmüyorsa...

İSTANBUL'lu arkadaşlara selam, ankara gecelerinde ROLLINGlere dewam...

Risk olayına gelince, adı üstünde VTEC bu, duyan bile irkilir, VTEC ise risklidir doğrudur.
    CZT 4.derecedeyse... anlayın yani muhtemelen nissan micra ile eşdeğer risk grubunda sanırım Şakadır ha,aman alınmayınız

hakkaten dediğim gibi, yok mu koskoca ankarada bir adet CZT? Cidden maksadım arabayı tanımak. Hoş turbosuz colt bile 10 tane görmedim işin gerçeği ama illa bakmak isterim bir CZT nedir nasıldır insanları nasıl kendine bağlar...
    sen abartmışında buyur gel ozanla dene istersen
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh yahu ne yakması Ben 1600 Cc enjektorle 45 litreyle 550 km yol gidiyordum ( komik olmayın laaA 2.0 litre hemde

ne yakması Bence colt güzel araba Ama ben karşılaştırmam vtecle ümit seninki çok yakıyor olabilir ama sanırsam en sewimli civic e sahip olan insan bendim herkes sewerdi koltukları evet Cztnin daha yumsak ama kesinlikle kadranların orası çok çirkin vitesi vitez topuzu çok çirkin HELEKİ YEŞİL YANAN SEYLER VAYAa AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Dışarıdan önden gerçekten güzel duruyor arkadan minik japon kutu kutu olan arabalardan

Kullanıma gelince Gayet Hisssiz direksiyonu var Vtecte Hisssiz coilover takınca Colt hala hisssiz olarak dewam ederken Civic acayip bir Tepkilenme geliyor

Motor konusuna Gelince civicten turbo olmadan bi poq olmaz colt ise 300 lere kadar gidebiliyor tabiki onada modifiye yapmak gerekiyor cooler buji otb.k vs vs

Gelelim Modifiye bölümüne Atmosferik 2 litre güzel yapılmış bir civic colt u üzebilir Turbo civic ise klasman atlıyor resmen

sonuc olarak Colt ailenle binebiliceğin aile arabası modunda civic ise Hard tune açık şeklinde durmakta
    www.drecu.com

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vti pert ettim 1i nde acemilik dielim dierinde 230 laynlıyordum kaçtı yapıcak bişi yok ( Colt la yanlada görim )
    dieride ayı o.ç. nin biri arkadan çarptı güzelim arabama

bonalüme ile geçemesssiniz dedim bişi dmedimjki nie sinirlendin şimdi uhauhauhauhauh

bence vtec çokdaha konforlu Vcolt a göre kimse kusura bakmasın
    ne sinirlencem len sana.. dumbelek

bonalumenin konuyla alakası yok ki

konfor konusunda sana katılamıcam kusuruma bakma artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh yahu ne yakması Ben 1600 Cc enjektorle 45 litreyle 550 km yol gidiyordum ( komik olmayın laaA 2.0 litre hemde

ne yakması Bence colt güzel araba Ama ben karşılaştırmam vtecle ümit seninki çok yakıyor olabilir ama sanırsam en sewimli civic e sahip olan insan bendim herkes sewerdi koltukları evet Cztnin daha yumsak ama kesinlikle kadranların orası çok çirkin vitesi vitez topuzu çok çirkin HELEKİ YEŞİL YANAN SEYLER VAYAa AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Dışarıdan önden gerçekten güzel duruyor arkadan minik japon kutu kutu olan arabalardan

Kullanıma gelince Gayet Hisssiz direksiyonu var Vtecte Hisssiz coilover takınca Colt hala hisssiz olarak dewam ederken Civic acayip bir Tepkilenme geliyor

Motor konusuna Gelince civicten turbo olmadan bi poq olmaz colt ise 300 lere kadar gidebiliyor tabiki onada modifiye yapmak gerekiyor cooler buji otb.k vs vs

Gelelim Modifiye bölümüne Atmosferik 2 litre güzel yapılmış bir civic colt u üzebilir Turbo civic ise klasman atlıyor resmen

sonuc olarak Colt ailenle binebiliceğin aile arabası modunda civic ise Hard tune açık şeklinde durmakta
    yok be ozgun.. cevremdeki butun vtecler mi cok yakıyordu. bence sen mezarın dibini bulmuşun kullanırken

bu arada senin soylediklerini bende soyledim zaten.. eksi yonleri yani.. ne guzel hem fikiriz yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iyide konumuz 1.6 vti. sen ondan bahset..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide konumuz 1.6 vti. sen ondan bahset..
    bence 2litre derken bunalım + 300lere yakın bır colt ıcın yoksa sadece bunalımlısı için 1.6 stage 2 yeterli off bunaldım

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    JapanVsGermany,

Vti'ı çok seviyor olabilirsiniz,''görmediğiniz'' Czt'i niye her vti-czt konusunda ezmeye çalışıyorsunuz?hani görmüşsünüzdür,yürümüşsünüzdür bir fikir sahibi olmuşsunuzdur ama sadece internetteki fotolardan forumlardaki yorumlardan fikir edindiğiniz bir araba hakkında da bu tarz yorumlar yapmanızda bir enteresan...
    ezmeye çalıştığımı nereden çıkardın? ben diyorum ki 2 arabanın üretim bantlarına çıkış tarihi arasında 10 yıl fark war. eğer 2 araba karşılaştırılacaksa bu arada ki 10 yılı yok sayarak karşılaştırma yapmak saçma diyorum. Diğer yandan tekrar söylüyorum, bırakın roll yapmayı,ankarada trafikte efendi uslu yürüyen vir czt bile göremedim ben hala, bir yane warmış,onu da kadir abi tanıyormuş,olan biten czt budur

Ayrıca CZT'nin yaş itibari ile illâ ki bir çok artısı olavaktır vtecten,bunu da yok saymıyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın yani. eğer ki konu civic 1.4is - colt 1.5 olsaydı o zaman konu konfor yenilik ws. olabilirdi ama başrolde vtec we CZT war ise aslolan performanstır,bununla karşılaştırma yapmak lazım.

Tekrar söylüyorum, ne CZT'yi ezmeye çalışıyorum ne de vtec Fanatikliği yapıyorum. Param olsa 335i alırım, ne işim olur fitenkle

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende colt'u tercih ederim. colt'un bence tek dezavantajı torpido dizaynı. çok boş duruyor. onun haricinde çok tatlı bir araç heleki kırmızı ise

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi video cekılsınde ızlıyelım arkadaslar gercekten merak ettım şimdi hem herkez görmüş olur?

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deniycek czt varmıki video çekilsin

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniycek czt varmıki video çekilsin
    var olmazmı sen yeterki vti ayarla gerisi kolay
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezmeye çalıştığımı nereden çıkardın? ben diyorum ki 2 arabanın üretim bantlarına çıkış tarihi arasında 10 yıl fark war. eğer 2 araba karşılaştırılacaksa bu arada ki 10 yılı yok sayarak karşılaştırma yapmak saçma diyorum. Diğer yandan tekrar söylüyorum, bırakın roll yapmayı,ankarada trafikte efendi uslu yürüyen vir czt bile göremedim ben hala, bir yane warmış,onu da kadir abi tanıyormuş,olan biten czt budur

Ayrıca CZT'nin yaş itibari ile illâ ki bir çok artısı olavaktır vtecten,bunu da yok saymıyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın yani. eğer ki konu civic 1.4is - colt 1.5 olsaydı o zaman konu konfor yenilik ws. olabilirdi ama başrolde vtec we CZT war ise aslolan performanstır,bununla karşılaştırma yapmak lazım.

Tekrar söylüyorum, ne CZT'yi ezmeye çalışıyorum ne de vtec Fanatikliği yapıyorum. Param olsa 335i alırım, ne işim olur fitenkle
    O zaman şöyle yapalım olurmu ? karşılaştırma yapılırken aradaki 10 yılı baz alarak değerlendirme yap öyle karşılaştır arabaları o zaman sonuç daha net çıkar emin ol Yani ne vti şimdi üretilsin de nede czt 10 yıl önce üretilseydi de
    Saygılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)