doğrudur benim arabadır biz 2 kişiydik o videoda, Mertcan tekti ve benim arabanın standart olduğu zamanlardan...![]()
doğrudur benim arabadır biz 2 kişiydik o videoda, Mertcan tekti ve benim arabanın standart olduğu zamanlardan...![]()
Powered By The Dark Side
20ytl 100km yapan arkadaşın arabası lpg type-r olmasın?
Yanlış anlamada , az yakıyim diye kasıyorum , en az 11 lt yaktırdım bugune kadar.
mesela yakıt tüketimindede mini daha aşşalarda typeR a göre konu oraya gelmişken ekleyeyimtabi bunda 2.0 ve 1.6 nın farkı gayet ortada
![]()
Powered By The Dark Side
vergisel avantajlarida mininin... ben 33bin e 2004 model kül grisi bir cooperS buldum fiyatıda typeRdan daha ucuz... bakalim bir askerligimiz kesinleşsin ona göre ...Bu arada typeR la 20ytl ye 100km kim yapıyosa tebrik ediyorum ben vti ile o kadar yapamıorm 20ytl ile 75 anca o da cok kasarsam
Copper daha karizmatik ve havalı duruyor,ikinci eli daha haraketli, vergide ucuz yakıtta daha ekonomik olması bence en avantajlı yanları SC'li olması yazılım ve alta kasnagı ile modifiye olayına kasmadan güzellik saglıyor.ayrıca Sc'nin sesi insanı gaza getiriyor çok tatlı,yanlız benim gördügüm tek kusuru iç mekan biraz dar insanı boguyor ve arka koltuklar çok kullanışsız.
keyifli forumlar.
konuyu baştan sona okudum vergi ve benzin maliyeti açısından bana mini daha makul geliyor
Ancak sağlamlık uzun yıllar binmek acısından düşünürsem type-r gibi görünüyor hadi hayılrısı birde 2004 mcs 34 e buldum dediğiniz araba std.mı herhangi bir oyanma varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)