ne kadar üstte :)
Printable View
scirocco sıfırdan sprinti güzel bir araç, iyi hızlanıyor , fazla sarmadan vites geçiyor , zaten vitesler çok iyi hızlı. son hız olarak stock scirocco zaten 220 gibi bir sürat yapabiliyor, 330 dediğin araç 250 diye biliyorum, kaldı ki hacimden dolayı o süratlere kolay gider. ayrıca scirocco 180 den sonra hızı kesilen bir araç , tam otoban kullanımına uygun olduğunu söyleyemem , en azından bmw gibi değil. şehir içi kapışma deseydin scirocco alır derdim ama uçsuz bucaksız otobanda çiplesende egzozu değişsende 330 u geçebileceğini sanmıyorum. ama 160 a kadar yürür çiplisi .
sonsuza kadar basmıcaklara göre 60 220 yada 45 50 gibi basıp 230 da bırakıcakları varsayılırsa
scirocco cook gider
ben denemiştim coupesiyle 220lere kadar önündeyıım sonra gelio gecio bir iki boy onumde kalıodu golf gt aracım
top speed BMW:icon_tup:
Revo yazılımlı,Filtreli,eksozlu Rocco 50-220 aralığında her türlü 330'u üzer.Tabi top speed gidilecekse hacimin etkisiyle yüksek hızlarda 330 avantaj sağlar..
Dsg gerçekten bu kadar iyi mi?
Bence 330 :)
bendede 3.0 231hp vardı. megane rs e dragda 5 boy fark vardı. 2.0 200hp turbo araçta 230a kadar 2-3 boy fark vardı. araç otomatik vitesti. şimdi bmw cabriyo ordan 100kg kaybediyor + otomatiktir kesin ordanda kaybeder. son sürat benim araçta öle 250-260larda falan değildi. 1 kere gördüm 250yi.
yani scirocco sahibi kendine beleş ekmek seçmiş 1.4 motoruyla. ağır ve otomatik vites bir araç bmw cabriyo. o araçta jantta vardır bide. otomatik vites değilse bmw alır.
yanılıyorsun kardeşim coupesinden 150 kg kadar ağır.
Çünkü cabrio araçların marşbiyel ve a sutunları özel beslemeli demirdendir.
haklısın abi yanıldım....
cabrio araçın şasesi tavandan gelen bir destek olmadığı için çok daha fazla esneyecektir, bu esnekliği azaltmak içinde daha güçlü dolayısıyla daha ağır bir şase kullanılacaktır.....
1 2 3 scirocco
snra 330 bnce dmk lazım :D
Bahsedilen scirocco benim aracım denemeler yapıldı 70 gbi bastık ve 240 ta hala farkı açarak gidiyor scirocco 330 zaten arkadaşımın arac daha sonra dönüş yolundada 260 la 2-3 dakika dipdibe gittik
scirocco nun revolusu 210 bg falan oluo torkuda saglam oluo 330 da hantal bır araba ve cok agır bı araba scirocco avantajlı oldugu ıcın alır dıorum.
scirocco kalkışta önüne geçer 5-6 saniye sonra 3.30 gücünü gösterir . bence .