şirokko 220-230 lara kadar önde kalır bence, bmw o farkı kapatana kadar o hızlar bulunur yani..
Printable View
şirokko 220-230 lara kadar önde kalır bence, bmw o farkı kapatana kadar o hızlar bulunur yani..
bence hiç bi şekilde 3.30 burun bile uzatamaz. 60 70 den sonuna kadar rocco önde gider ki sanırım denenmiş ölede olmuş.scirocco nun topspeedlerinde yanına gelebilir anca
Scirocco direk zıplar diyorum 3.30 kullanıcısı olarak
ama iş iddaaya binerse (parasal olaraktan )330'a sadece bir tane şey yaparım direk üstünden zıplar gider :D:D
Cabriolar ağır oluyor diye biliyorum. Önce Scirocco sonra 330 geçer diye düşünüyorum ama ne kadar mesafede roll yapacağınıza bağlı.
video yok ama 260 ile roccco uzun sure hic kesilmedi egzost yok araçta sadece susturucu iptali
Ben nedense rocco ya isnmadim bende r53 cooper S vardi cok limitlerde yukluydu 160 lk yuklu rocco nun yanmda tutundugunu hatrlamiyorum 55 plaka bi rocco baya bi biz S GP deliyoruz fln demisti denedik uzuldu rocco 1.4 zayif 2.0 lazim golf R ve yeni nesil gelicek olan euro10 motorlu S3 le ayni makne var arada bi rocco daha var rocco 3.30 un canini skar ama kisa surer 180 den sonra ruzgar rocco ya tersten eser:)
şu uzun süre 260 da kesilmeden gidilen videoyu görmek isteriz
e46 3.30 alır :)
Yazılımla tarihi değişiyor rocco nun yani stock ile arasında dağlar kadar fark oluyor o yüzden denemeler gayet normal , 60bg 80nm artış oluyor araçta. Yüksek hızlara çok rahat çıkmaya başlıyor. Z4 falan olsa belki 200 den sonra açmaya başlar ama 330 falan biraz yavaş kalıyor Revo lu scirocco ya.
Standart rocco düz yolda 220 yi geçmez , taş çatlasın çok iyi rodaj vs vs ile belki 225. gerisini görmek hayal olur. Revo ile 240-250 ye gelen arkadaşlar varmış ( ben çipsiz kullanıyorum sadece yorumlardan) ancak aracın bu süratlerde kalması mümkün olamıyor , ***** ısınıyor ve şişiyor.
Ben stock olarak yokuş aşağı 227 gördüm en fazla, stock halde 250 gördüm diyenlerde var tabi ama rampanın rüzgarın durumuna bağlı şeyler bunlar. Düzde imkansız.
Soruya cevabım ise ara hızlanmalarda rocco geçer , 200 üzerinde 330 geçer.
YouTube - Audi A3 1.4T Top Speed
a3 122 tsi.benim videom.160 lık scirocco hafif eğimi bulsun 240-250 yapar bence
Tabikide Bmw alacaktır.