vti 2. vites bassın A6 3. vites bassın 70 de bassınlar.100 e kadar kafa kafaya sonra boylar havada uçuşur benden demesi.Hele birde A6 da yazılım olursa 2 oğlan 1 kız olur :D
Printable View
vti 2. vites bassın A6 3. vites bassın 70 de bassınlar.100 e kadar kafa kafaya sonra boylar havada uçuşur benden demesi.Hele birde A6 da yazılım olursa 2 oğlan 1 kız olur :D
en son kasa a6 3.0tdi ile yapılacaksa deneme vti fena üzülür 0-top speed te hiç şansı yok 60-top speedde 1,1.5 sn ancak yanında durabilir(ihtimal)...
3.0 tdı quattro dıyen arkadaslar benım 406 ım vtı sedandan 2 boy yıyordu ama bıgun yazlıktan gelırken bı vatandaşla sıfırdan kalktık 4e atana kadar arkamdaydı haberınız olsun
ben bu konun aynısını açmıştım zamanında herkes gene audi demişti :) bende egvtec varken denemiştim A5 di gerçi o biz iki kişiydik namıdiğer dedeyle :) benım aracımda koltuklar felan yoktu söküktü audi tek kişiydi. 1 boy önümde bastı 170-180 km lerde yarım boy arkasındaydım. sonra yol bitti bıraktık. hata adam elini camdan çıkarıp durdurdu beni kaç piyes bu diye sordu :):) ama audinin rengi çok güzeldi gece mavisi bi renkti.
şu vti düşmanı arkadaşlar zorunuza gitmesinde vtec gidiyo ya.
bence audi a6 3.0tdi geçer
ama ben yinede delerim pardon denerim arkadaş :D
Audi A6 3.0 TDİ Quattro:icon_tup:
hayır öyle bir ön yargı oluşmuş ki...
Diyorum ki DOLU DOLU MOTORa sahip bir vtec 2.viteste başlayan bir ROLLINGde geçebilir quattro'yu...
84.5mm pistonlu, 13lerde sıkıştırmalı, p28 S300 we Stage2 dereceli egzantrikli we yanına gereken diğer modları almış +200hp we 1000kg bir vtec duman eder 2 tonluk stock bir 3.0TDI QUATTROyu...
stock vti - stock 3.0tdi denilse tamam sormak bile abes kaçabilir ama dolu vtec şakalayabilir şaşılacak bir durum yok... 200hp ciwarı bir vtec kendisinde 800kg dan daha ağır we "QUATTRO" bir audiyi roll de geçebilir,memleket meselesi yapmayın,speclere bakar sadece...
VTI mı CL65AMG mi:D:D:D:D
Audi 3.0tdi Quattro geçer usta ilk 3viteste kafayla geçer sonra boy boy geçer:D
yalnız dediğim gibi full dolu motorlu vtec le zır stock 3.0tdi için geçerli bu yazdıklarım...
full modded vtec ile zır stock 3.0tdi kıyaslamak pek adil değil tabi ama karşılaştırmanın hakkını wermek için başka seçenek yok, yoksa kimse kalkıp stock vtec stock 3.0tdi denemez yani :)
vti oylum oylum 3.0 tdi selvi boylum.
A6 ağır olduğundan dolayı vti dedim ayrıca vti gerçekten süpriz bir araba ne yapacağı hiç belli olmuyor,A6'ya hiç binmek kısmet olmadı gerçi hayatımda çok fazla audi'yede binmek kısmet olmadı en son yeni kasa a4 1.8T'ye binmiştim :)
saxoyla 3.0 quattro denendi 200 e kadar basıldı audiyi hic gormedik saxoda fıltre eksoz var sadece audi yeni bi aractı problemi yoktu.benım vtec bosken o saxoyla guzel yururduk cogunlukla gecmısımdır de.bide bişi solıcem cok fanatık vteccıler dıyosunuzda cogu vtec in videoları ortada adamlar gecıyo kardsım gecıncede konusuyo cls evo falan denmiş aynı kefeye koyulması bıle guzel cunku benım arabam 20 lıra bahsedılen araclar 1oo ve ustu.vtec in turbosuyla yurutun bakıyım nasıl oluyo?
vtecın turbosu degil olay.kompleks yapmaya gerek yok.
anladığım kadarıyla forumda 2.0 tdi 170 likle deneyenler 3.0 tdi ı geçtim diye geliyorlar.
fanatik değilim audi logosu olabilir fakat a6 3.0 tdi vardı bizde.varsa eskisehirde vti ,deneyim ben x5 3.0d ile.a6 kadar gitmiyor belki ama fikir edinirsiniz.kısada bi yere kadar kafa tutarsınız fakat a6 5 e atmasıyla gitmesi bir olur.160 gibi 4.vitesi biter.ilk vitesleri çok kısadır..180 den sonra yürümeye başlar :) bazı araçların bittiği hızlarda yani.
hangi a6 3.0 tdi kullanan adam böyle deneme yapar.trafikte ne oldu ne bitti bilmeden konuşmak yanlış.
dolu atmosferik vti la ne olur bilemem.stock vs stock çok üzücü olur.kısada tabi.uzunu karşılaştırmaya gerek yok vti göremez.
vallaha ben kopleks yapmam hayatta fıltrelı eksozlu saxo 3.0 audi gectı hemde gozumun onunde hatta 20 kişi falan vardı orda.rollıngı durdurdum ikisini ozel olarak denettim sonuc bellı hatta 2 veya 3 deneme oldu merakımdan bastırdım bide takipde etim.gecen arkadasta siteye uye gorurse yazar.audılı arkadas ulan bunu satıp saxo alım dedı..olayıda stock falan olayına cevirmeyin oraya yazdım filtreli eksozlu diye.artı gecer gecemez olayı diil sunu bunu gecer olayı dııl o bunu gecemez belkı gecer dııl denedık gorduk olayı yazdık
vallaha dedigim gibi gordugumu yazdım saxo da bunlar dışında bişi yok ben kefilim audiye yavaslasın dıye bişi yaptılarsa onu bilmem..:)
Yahu stok vtec stock 3.0tdi olsa mewzuu, direk 3.0tdi demek tek seçenek illâ ki.
ama 200hp ciwarı bi vtec eğer ki üzerine A6 3.0TDI'dan 800kg daha hafif ise, kimse yadırgamasın garipsemesin rolling de öne çıkar...
az buz değil 800kg ağırlık demek çok şey demektir. Üstelik QUATTRO olmasından dolayı eğer DRAG denilse doluı vtec'i bile geçmesi olası ama quattro 1860kg stock 3.0tdi'yı geçecek vtec çok war memlekette :)
Karşılaştırma da sadece HIZ maksatlı olduğundan kimse kalkıp demesin VTI nireeeee A6 nire diye :)
Sadece vtec de değil mesela 34AC106 da stock 3.0tdi'ya şaka yapar :)
Gelgelelim (war mı bilmiorum ama) sağlam yazılımlı bir 3.0tdi extra parçalarla en dolu atmosferik vtec'i geçer, turbo vtec dolu a6yı geçer... Bu olay da bööledewam eder gider :)
ben su kesin gecer mutlaka o alır dıyenlere takılıyorum denendımı dıye sorunca hayır ama kesın o alır.106 mı deselerdı hafıflıkten gecebılır derlerdi.o arabayı vtec belkı 200 e kadar gecer ama 1dk sonra audi vtec in icinden gecer yuklude olsa bosda olsa fark etmez.kesın audi diyen arkadaslar vtecle audiye cok roll yaptırdılar heralde bi iki video koysunlarda izliyelim