sana gebzede bi arkadaşımda olan rs tavsiye ederim typer aldığından arabası boşta duruyor inan çoğu rs üzecek bi duruşu ve gidişi var ezilmemiş yorulmamış tertemiz ilanı varmı yokmu bilmiyorum ama bakmanı isterim şiddetlede sana tavsiye ederim o aracı almanı bi çok rs ci arkadaşlar bilirbelki aracı onlardan fikir alış verişi yapabilirsin
tabiki clio rs![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
ne için alacagına baglı oldugu gibi kullanacaksan rs turbolayacaksan vti![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
sağıyla soluyla dışıyla motoruyla ben oynarım ne bulursam takarım dersen rs almanı tavsiye etmem bi fransız kullanıcısı olarak söylüyorum vti a ebayda zibilyon tane parça bulabilirken rs için çok fazla seçeneğin malesef bulunmuyo ingiltereden getirtmen gerekiyo bu sebepden de çok kaçıyo söylemedi deme
işcilik hariç vti a 1800 2000 lira bütceyle egzantrik piston beyin vs. alabilirken o paraya rs e sadece piston alabilirsin belki bide cai
standart yada hafifden yüklerim dersen rs den herşekilde memnun kalırsın, bir kaç gün yada bir hafta vti kullanırsan başka bi arabadan zevk almazsın onuda ekliyeyim
RS fiyat, yakıt ve yürüyen bakımından tabiki öndedir. 2 + 2 = 4
Fakat benim tercihim Sedan Vti'dan olurdu..
Yani şöyle diyeyim..
Cebimde 25 bin TL olsa, 21-23 bin TL arasında temiz bir sedan vti alırım, gerekirse uzunca bir süre stock binerim. Gidipte 16 bin TL'ye Clio RS alıpta yüklemekle v.s. uğraşmam.
Benim için %80 görsellik, %20 yürür önemlidir.
%20'nin fazlası var zaten vti'larda.
Hee, cebimde 17-18 bin TL'm varsa, dahada üstüne koyabilecek durumum yoksa, gidip turşu bi vti almam, sırf vti sevdam yüzünden. Temiz bir RS bakarım o zaman.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)