astra 180 passat 2.0 tsi delio vtec kaçamaz![]()
![]()
vtidan yana hicbir yaram falan yok konuyu saptirmayin benim demek istedigim apayri bisey vti&xxx karsilastirilmasi yapildiginda bazi kisiler araclara speclere bakmadan vti saplar muhabbetine giriyor buda seven kisiyi bile hondadan biraz sogutuyor sevmeyenide iyice gicik kaptiriyor
arkadaş denediğini söylüyor bişey denemez ama 400 kg dan fazla bir farkla, 18" galiba (yanlış bilmiyorsam) lastiklerle insignia nasıl kopup gider onu da anlamak pek mümkün değil. güç/ağırlık oranı var. bu farkı şanzımanla mı kapatacak insignia torkla mı?
ayrıca type r la yürür falan demek de bana komik geldi
zaten ben sizin araciniz 200 de kesiliyor gibi bisey soylemedim konuyu saptirmayalim konuyu acan arkadas aynen su cumleleri yazmis ona istinaden 200de kesilme konusu acildi
"roll yapıcaz zaten top speedde ınsıgnıa zaten alır o tartısılmaz 200e kadar yapmayı planlıyoruz vtec altı ve vtec üstü ?"
Bak kendin dedin işte konuyu açan ben oldugum halde vti alır diye bi kavram yok ortada benım tahminim 200den sonra insignia alır uzar gider denemedim çünkü duyduklarıma 260 top speed yapabiliyormus ona istinaden söledim konuyu açmaktaki amaçta bu zaten bilgi fikir ve deneyimleri toplamak adı üstünde forum sitesinin amacı da budur![]()
öyle ama şimdi konu sapmasında..
czt dediler
sagolsun Arif kardeşimle her sekılde denedıl alt üst yan
merka ediyorum insignia ilede denerim Ank de varsa getırelım bı araya arabaları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)