vay be ne arabaymis su vti.. araclari stadart olarak ele alirsak denmis o olsa bu olsa halam olsa denmemis.... bende opel diorum.. o bu su olcaksa insigniaya bi chiple olay yine biter.. o zaman delen delene!!!!
valla hiç belli olmaz chip atılırsa opel gecede bılır
vti iyi arabadır, tavsiye ederim
sanırım ferrari mühendisleri k20 yi incelemeye mi ne almıstı teknolojisinden faydalanabilmek DERS ÇIKARMAK için ... ama bir opel motorunu veya başka bir motoru incelediklerini hiç duymadım açıkçasızaten swap olayları... herşey ortada... ama b16 da yeter bir opele toz yutturmak için
![]()
noldu durum nedir?deneme yaptınız mı?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
hala denendimi denenmedimi diyorsunuz ağalar.
ben size insignadan çok daha hafif olan astra ile videomu koydum.
astra yetişemiyor 220 lere kadar.
hadi benim arabada hıdır egsoz filtre var.bunlarda katsın katsın 3-5 boy katsın arabaya fazlasını imkansız katamaz.
burdada demek oluyorki hemen hemen 1 boy arkasında kalırdım astranın.
e astra ile insigna arasında nerden bakarsan bak ortalama 3 boy net olur diye düşünüyorum.
burdan çıkan sonuç stock vti insignayı peşine takar.
,
0-100 e bakarak karşılaştırma yapılıyor.![]()
rüya aleminde gezmeyin hondacılar.. vti mükemmel araba hepinize hak veriyorum ama filtre egzoz headerslı saglıklı bi vti insignianın önüne zor cıkarken 2side stock olursa insignia agır üzer haberiniz olsunhatta vtida filtre ve egzoz olsun headers olmasın yine sonuç aynı olur.. headers olmayan vti'ın 5e atınca ne oldugunu vti sahipleri benden daha iyi biliyorlardır eminim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)