User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
333 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: insignia 1,6 180bg & Vti

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz denedik cipli 122 lik tsi ile f/e li vti 2 vites vtek acik yanyana yada vti 1 boy cikiodu.. 3 vites 100de basildiginda golf direk iki boy one atliodu.. vti da 17 jant vardi oda bi etken tabi.. aracta bildiginiz bir arac solemek istemiyorum araci o yuzden... yeni sahibide bu siteden..

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki insignia vtec'i boy boy geçer ama insignia dan alacağın o his vtec'in boy boy arkasında kalır

VTEC alanlar o hissi yaşamayı; ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLAR İLE CRUISE KONTROL AÇIK HAWALI BİR ŞEHİR GEZİNTİSİ YAPACAK LÜKS BİR ARABAYA SAHİP OLMAYA değişmeyecek olanlardır....

ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLU bir accord sahibi olarak, o kadar konfor we lükse sahip olmasına rağmen vtec'ten aldığım HAZZIN yarısını alamıyorum accord'dan,oradan bilerek kesin konuşuyorum. Accord da bir ARABAdır, Insignia da... Vtec makinedir,ötesi 5500dewirden sonra anlatmadan yaşanır.

VTEC açılır, Konu kapanır, olay bundan ibarettir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki insignia vtec'i boy boy geçer ama insignia dan alacağın o his vtec'in boy boy arkasında kalır

VTEC alanlar o hissi yaşamayı; ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLAR İLE CRUISE KONTROL AÇIK HAWALI BİR ŞEHİR GEZİNTİSİ YAPACAK LÜKS BİR ARABAYA SAHİP OLMAYA değişmeyecek olanlardır....

ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLU bir accord sahibi olarak, o kadar konfor we lükse sahip olmasına rağmen vtec'ten aldığım HAZZIN yarısını alamıyorum accord'dan,oradan bilerek kesin konuşuyorum. Accord da bir ARABAdır, Insignia da... Vtec makinedir,ötesi 5500dewirden sonra anlatmadan yaşanır.

cok guzel aciklamissin.. zaten iki arac sadece hizlanma olarak kiyaslanabilir.. amaclari cok farkli araclar.. bunu anlatmaya calisiyorum bende.. gazlamak isteyen zaten insignia almaz..

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F_0111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla biz denedik cipli 122 lik tsi ile f/e li vti 2 vites vtek acik yanyana yada vti 1 boy cikiodu.. 3 vites 100de basildiginda golf direk iki boy one atliodu.. vti da 17 jant vardi oda bi etken tabi.. aracta bildiginiz bir arac solemek istemiyorum araci o yuzden... yeni sahibide bu siteden..
    Ben baya yüklü,üstelik type R geçen Çok yüklü bir GOLF GT 170'lik ile denedim mesela...
    Yüklü vtec hemen her araba ile yürüyebilir.Çünkü Yüklü her araba; her araba ile yürüyebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti daha oncede dedigim gibi uretim yilina gore cok ii bir arac.. yapilinca her arac yurur para harcamayla alakali bir durum... dolayisiyla her arac her araci gecebilir.. yaparsin para harcarsin gecersin..

ayni noktalari irdeliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu ne güzel bir sözdür mübarek, helal olsun yaw

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahtan buralarda değilmiş yoksa emre'nin araba üzerdi
    bugune kadar cok arabayla denedim kimse uzemedi alp bu saatden sorada kimse uzemez
    kara sevda

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti de uretildigi yillarda cok ucuz bir aracmiydi.... simdi yillar gectigi icin bu fiyat..
    biz 98 yılında 0 1.4is sedan aldık 4500 tl idi
    98 vtec 7500 civarıydı
    98 accord 8000 di gerisini sen hesapla
    kara sevda

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hayır benim anlayamadığım. Bazı arkadaşlar güzelce özetlemiş farklı sınıf araçlar + farklı senenin araçları + insignia gazlama arabası deil + vti araba deil ( makine olarak tanımlanır ) + nedir bu kavga yaratma isteği... yani diyorum insignia vti tutkusu veremez. vti da işlemden geçmeden insignia konforu veremez hemen ne gibi çok merak ettim gibi cevaplar geliyor. Nedir bu hırs? deri döşetirsin altına gerekirse bırak ısıtmayı masaj aleti bile atarsın al sana masaj salonu gibi araba + sunroof zaten war ayrıca daha açıklamama gerek olmayan bir sürü şey. Kısacası şu olaydaki saçma tartışmalar uzamadan önce bir deneme yapılsında dostluk kazansın yaw
    Ayrıca; Serkan abi idolümsün Yorumlarına hayranım Güldürücü düşündürücü Nasreddin hoca gibisin walla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90'lı yıllarda üretilen bir motor ve araç hala yeni teknoloji araçlarla bu kadar çok karşılaştırılabiliyorsa büyük başarıdır bence
    evet basarıdır,850t5 le astra gsıda karsılastırılabılır, omega 3.0la golf 1.4tsıda karsılasabılır, o yıllarda kg hpsı yakın her arac karsılasabılır, sıkıntı yok, bu kımın basarısı sımdı
    vectra 2.5lada vtı denk gelebılır her yerde heee 180e kadar kafa uzatınca vtıcılar sevınıyor ama yarıslar o hızlarda bıtmıyor ısınıne geldıgı gıbı yorumlamamak lazım bazı seylerı..

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignianın bende güzel gideceğini düşürdüm taki lambalarda denk gelene kadar

trafikte makaslara giren bi insignia gözüme ilişti. hep merak etmişimdir nasıl gidiyor diye bi yanaştım yanına. biz 2 kişi, insigniada 3 kişi vardı. 1 viteste iki tarafta sakin kalktı. 2 viteste arkasına geçip selektör yapmamla zaten ateşli olan gencin kanı kaynadı ve film başladı 4 vitese kadar aramızda 2 boy vardı, 4 attım ve ara kapanmaya başladı selektör yaptım yol vermedi delikanlı zaten en fazla 1 boy önüne geçerdim çünkü 200de 5e atmamla insignia tekrar arayı açmaya başladı.

aracımın 134 hp dyno çıktısı mevcut.

film tadında oldu biraz

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insignianın bende güzel gideceğini düşürdüm taki lambalarda denk gelene kadar

trafikte makaslara giren bi insignia gözüme ilişti. hep merak etmişimdir nasıl gidiyor diye bi yanaştım yanına. biz 2 kişi, insigniada 3 kişi vardı. 1 viteste iki tarafta sakin kalktı. 2 viteste arkasına geçip selektör yapmamla zaten ateşli olan gencin kanı kaynadı ve film başladı 4 vitese kadar aramızda 2 boy vardı, 4 attım ve ara kapanmaya başladı selektör yaptım yol vermedi delikanlı zaten en fazla 1 boy önüne geçerdim çünkü 200de 5e atmamla insignia tekrar arayı açmaya başladı.

aracımın 134 hp dyno çıktısı mevcut.

film tadında oldu biraz
    şimdi yorumlar gelir.Dur tahmin ediyim Bnde bnm arabayla uçak geçtim falan yok gallardo murcielago geçtim falan filan dalgaya alırlar

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet basarıdır,850t5 le astra gsıda karsılastırılabılır, omega 3.0la golf 1.4tsıda karsılasabılır, o yıllarda kg hpsı yakın her arac karsılasabılır, sıkıntı yok, bu kımın basarısı sımdı
    vectra 2.5lada vtı denk gelebılır her yerde heee 180e kadar kafa uzatınca vtıcılar sevınıyor ama yarıslar o hızlarda bıtmıyor ısınıne geldıgı gıbı yorumlamamak lazım bazı seylerı..
    işine geldiği gibi yorumlamak üstteki alıntı için geçerli

sana burda tek tek konuları ekleyemem ama en çok vti yeni araçlarla karşılaştırılıyor,biraz araştırırsan karşılaştırmalar konusunda bulabilirsin.Yine kendi arabanı ortaya koymuşsun en hızlı vectra seninki,en hızlı 206 gti'da senindi
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sana burda tek tek konuları ekleyemem ama en çok vti yeni araçlarla karşılaştırılıyor,biraz araştırırsan karşılaştırmalar konusunda bulabilirsin.Yine kendi arabanı ortaya koymuşsun en hızlı vectra seninki,en hızlı 206 gti'da senindi
    onun 206 GTi nos ile hızlıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tamam ıste o zaman emrede konu acsın devamlı astra gsıda yenı araclarla karsılastırılsın, baska bı heyecanlı bırı 306 gtı ıle devamlı konu acsın sunla bunla ne olur dıe,.. vtı sahıplerı cok fazla oldugu ıcın ve bırazda heyecanlı atrAKSIYONLU oldukları ıcın bole oluyor

evt bendeydı mıllet bu arabaları yurutemedıyse kımsenın sucu deıl hondaya bakkaldan parca almaya benzemez bu işler

sonerR RSCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=mstpower;1948053]biz 98 yılında 0 1.4is sedan aldık 4500 tl idi
    98 vtec 7500 civarıydı
    98 accord 8000 di gerisini sen hesapla[/QUOT

cok ucuzmus... hesapladim... ozamana gore 8000 simdi 80000.. simdi sana ucuz gelio.. hesap senin yaptigin gibi yapilmaz..

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ıste o zaman emrede konu acsın devamlı astra gsıda yenı araclarla karsılastırılsın, baska bı heyecanlı bırı 306 gtı ıle devamlı konu acsın sunla bunla ne olur dıe,.. vtı sahıplerı cok fazla oldugu ıcın ve bırazda heyecanlı atrAKSIYONLU oldukları ıcın bole oluyor

evt bendeydı mıllet bu arabaları yurutemedıyse kımsenın sucu deıl hondaya bakkaldan parca almaya benzemez bu işler

sonerR RSCI
    onu konu açanlara iletirsin bu forumda konu açma organizatörü ben değilim

ya şu konuyu bi baştan oku vti sahiplerimi atraksiyonlu yoksa sahip olmayanlar mı

bakkalda NOS var mı ,Soner senin Nos'la yürüttüğünde iddaalı
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be arabaya bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu konu açanlara iletirsin bu forumda konu açma organizatörü ben değilim

ya şu konuyu bi baştan oku vti sahiplerimi atraksiyonlu yoksa sahip olmayanlar mı

bakkalda NOS var mı ,Soner senin Nos'la yürüttüğünde iddaalı
    bunu bizzat izmirdeki arkadaşı söyledi bana yoksa ben ankaradan gidip adamın arabasının kaputunu açıp bakmadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)