wayyy be ne arabamız varmış ya her konuda olay oluyor adamlar ne yapmış öyle 13 sene olmuş hala gidiyor hala gidiyorkardeşim denemeni yapınca bir video eklersen görelim
ayrıca dou cum hıdır farkına +5500![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
konu acilio konusuluyo tartisiliyo sonuc yok.... yada denenip sonuc iyi deilse konu kaybolup gdiyo=)
Ne insignia ymış yahudeğerini bilememişim bari gidip yıkatiim :P Bari sevabına ben deniyiim varsa vti da herkes rahatlasın...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Hortlatayım dedim...
Gzl bece konu vti gbi araçların 106 gti gbi araçların luks volvo a4 passat c200 gbi araçlarla nolcanı bnde bazen mrk ediorum...
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
denenmişi var insignia 200e kadar 1.5 2boy geride sonra biraz kafa çıkarıo ama asla geçemedi 225 gibi bıraktım...tabi bu filtre eksoz vtec için şimdi 10 boy olur sanırımzaten kiosu bukadar ağır bi araç için normal geçilmesi.
chipli filtreli 206 rc imle astra gtc 180 liğe 1-2 boy atabiliyodum 200 den sonra yaklaşmaya başlıyordu. Sadece yazılım yapıldı boy boy fark yedım
roll yapılırken torktan ötürü ağırlığın pek önemli olacağını zattenmiyorum. v-tec altı üstü sağı solu anca ilk 80-100 metre etki eder sonrası için insignia gibime geliyo her iki araçta stock yada stoğa yakın durumlardaysa bence...
şaftsız arabaların üretimi yasaklansın
valla emin ol vti karşısında hiçbir şansı yok denediğim için söylüyorum bunu yani tahmini falan değil 225e kadar kadar hiçbişekilde öne geçemedi vti da sadece cai eksoz vardı![]()
hem vti hem insig. hgt ve gti kullanmış birisi olarak şu yorumu eklemek istiyorum hgt'm varken insig. 1.6 180 likle çok kez deneme yaptım insignada 5 kişi olmasına rağmen hgt(tek kısı) ye karşı kat kat ağırda olmasınada rağmen 2.vt 60 dan 200 lere gelene kadar rahat 3 boy onde gıdıyordu sonra fark bıraz daha artıyordu. fakat vti,gti gibi araçlarla insig. gibi araçları kıyaslarken en onemlı konunun specler oldugunu dusunuyorum fıltre egzoz yazılımlı bı vtı cogu kardesımınde dedıgı gıbı sade kafa cıkartır buda 170 180 lere kadar surer ama vtı'n speclerı fıltre egsoz yazılımın dısına cıkıyorsa vıdeoyu beklemek en guzelı
Önemli olan dostluk rolden sonra mangal yakın .)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)