sizce aynı motora sahip 2008 jetta 2.0tdi 140hp 320nm tork DSG mi? yoksa 2008 leon 2.0tdi DSG mi?
kullanan arakdaşlardan + ve - lerini alabilir miyim her yönden? (servis yedek parça dahil zaten aynı segment) teşekkürler.
2008 jetta 2.0tdi DSG
2008 leon 2.0tdi DSG
sizce aynı motora sahip 2008 jetta 2.0tdi 140hp 320nm tork DSG mi? yoksa 2008 leon 2.0tdi DSG mi?
kullanan arakdaşlardan + ve - lerini alabilir miyim her yönden? (servis yedek parça dahil zaten aynı segment) teşekkürler.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sıfır leon 58.000 tl fr cekmekoyde bir bayi 5 adet getirecegim diyordu bir aralar 170 lik full olanlarından bunlar..
jetta kasa degistirdi alcak olsam leon fr alırdım..
leon fr arkadasım aldı 170 lık cok guzel. motor aynı sanzuman aynı yazılım farkı var sadece. benm baktıgım araclar 2008-2010 arası. sıfırı 65.000tl benım baktıgım fıyat aralıgı 35.000-45.000tl
temızlıgıne gore degerlendırıcem. jetta kullandım ınanılmaz memnun kaldım. yol tutusu serılıgı aracın oturma pozısyonu mukemmel.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kanka bizde passat var 2000 tdi dsg cok rahat ama a3 normal otomatige bindim dsg den daha rahat
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
2000 tdi de wolan problemi oluyo kronik sorun diyolar biz 70000 de degıstırdık
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Jetta'yı tercih edin derim..Piyasası düşmeyen aksine yükselen bir araba..Ben 28.000'e aldım şuan en kötü 32.000tl aynı ayarda bir model+Konforu,Yol tutuşu,Donanımı,Müzik sistemi!! Çok iyi..İçi ve bagajı oldukça geniş +Reklamlarında söylendiği gibi "Prestij Standart
"
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
aralarında ne fark var bilmiyorum ama ben oyumu leona attım o daha hoşuma gidiyo..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
ben eşitledim tabloyu neye göre hangisi kanka kimin bineceği önemli ve jettanın kasası artık eskidi gibi duruyor.
leona oldum olası ısınamadım sırf tasarımdan dolayı jetta diyorum
ayrıca iç kalitesi vs vw çok daha başarılı bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Jetta bence de![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Her ıkısınıde farklı motorlarla kullandım.. jetta 1.9tdi , leonsa 1.4 tsi... jetta daha ıyı bence... leon kasa olarak cok eskıdı dıye dusunuyorum
Tango-1 never dies.
170 lık ıle 140 lık arasında turbo farkı var ama konu bulanmasın.
Leon jettanın yanında braz daha genc ısı kalıyor bana gore.Parca olarak zaten ıkısı de aynı mokun lacıvertı.Ic mekandakı kalıte ıse jettada daha fazla.b de leonların klasık yok orasından bu ses gelıo,farlarım buhulanıyor sorunları var.Kaputu acarsın cubukla tutturursun.ufak tefek sınır eden yanları var elbet uvey evlat oldugu ıcın.Ama jetta leon yanında daha cok caya corbaya gıtmelık yada maası ıyı sırket calısanlarına verılen arabalar gıbı duruyor.ıkısını de 140 lık farz etsek bıle heralde leon derım yıne
bende jetta diyorum leona bindiğimde iç mekan jettaya göre bariz şekilde daha düşük kalite olduğunu belli ediyor ve vw nin daha konforlu ve kaliteli olmasından dolayı jetta dedim
leon derim, iç mekan olayını ise orjinalle aynı tipte satılan yan sanayi bi navigasyonla bitirirsin olur biter.. 2.0 tdi leonun iç mekan ve döşeme kalitesi 1.6larla aynı değil ayrıca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)