Lupo gti
106 gti
konu başında dediğimiz specde 106 ankara'da var mı
gizli kapaklı bişiler olmasında sonradan yazılım, kısa, poh püsür çıkmasında ortaya..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
diğer arkadaşların dediği gibi 106 kağıt üstündeki verilere göre daha iyi gidiyor. 106 geçebilir ancak gönlüm Lupo'dan yana bende bir aralar araştırmıştım hatta sahibinden'de 2 tane satılık buldum ancak onlarda fazla durmadı gitti
Ama şu güzelliğe bakar mısınız yaa
![]()
geçen beşevler de 2 sıktım milletin kafa dönüp noluo dio kimse tahmin edemio ki gelen sapık seslerilupodan geldiğini
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Lupo çok sempatik bi araba bence bi gti sempatik değil agresif olmalı....Chip filtre egsoz 106 için standart donanım artıkEğer lupo bu tork bu beygire sahipse 106 nın chip filtre egsoz olması sorun olmaması lazım
en iyi ihtimalle bu ilavelerle tork ve hp denk olur zaten 106 nın kağıt üstündeki verileri zaten şişirme nasılki ilk çıktığında bazı kaygılardan dolayı GTI değilde S16 diye adlandırdılarsa kağıt üstündede verileri gerçekte olduğundan yüksek tuttuklarını düşünüyorum(0-100 km hızlanma verisini).Ki 106 her zaman ezber bozan araba olmuştur..İnş güzel bir deneme olur beklemekteyiz.
memlekette 106 kadar fıyatı parcası uygun lupo Gti olsaydı herkes alırdı bınerdı ama bundan b sene oncesınde 20 lıraya ılanı varken luponun kımsenın ılgısını de cekmemıstır elbet.
Eğer 106dan ekstra bişeyler çıkmazsa denildiği gibi sadece filtre egzos kat iptali varsa aynı speclere sahip lupo alır gider. Videoyu merakla bekliyorum. Çok araştırma yapmıştım 2 sene önce almayı düşündüğüm için ama nasip olmadı ama lupo gtı gerçekten başarılı bir araç. Green filtre başarılı bir seçim olmuş egzosda süpersprint yada sebringse lupo hakikaten başarılı yürüyodur. Alacağına eminim. Lupo GTI +1![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)