User Tag List

Sonuçlar: Lupo Gti vs 106 gti

Katılımcı sayısı
270. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Lupo gti

160 59.26%
  • 106 gti

110 40.74%
Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
193 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Lupo Gti vs 106 Gti

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendim bi araçla denicek olsaydım bu kadar meraklanmazdım .. ilk defa bi lupo denemesi görücek olmamdan öte geliyor heralde bu merakta ..

LUPUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu gereksız yere uzadı ben bıle lupo demıstım ama cıddı anlamda vazgecıyorum lupo ancak nal toplar benım arabamın arkasından cok ıyı bı *** olsaydı adam gıbı getırır satarlardı tr de...
    zaten lupo ısmınde bır aracında tr de satması ımkansız hondacılar gıbı fanatıklık yapmayayım dedım ama gtı otesı yok maalesef...
    Arkadaşım bu araç Türkiye'ye resmen ve Doğuş otomobil vasıtasıyla sipariş edilerek ithal edildi.Reklamları ve siparişleri de internet üzerinden yapıldığı için showroom'larda herkesin gidip oturarak ve dokunarak aldığı bir otomobil değil.Zaten toplamda Almanya Wolfsburg'da Lupo Gti üretimi 6500 adet civarında ve her ülkenin kontenjanı kısıtlı bu yüzden de Doğuş otomotiv böyle bir eleme yöntemi ile kendisine ayrılan kontenjanı internet vasıtası ile satma yolunu seçti fiyat olarakda yaklaşık olarak iki 106 gti alabiliyordunuz neredeyse passat fiyatına satıldı.O dönemde 98 model 106 gti kullanıyordum ve pahalı olduğu için alamamıştım.Bu pahalılık satış rakamlarını azalttı tabi.Lupo gti VW 'in ve Wolfsburg fabrikasının prestij makinesi olarak meraklıları için imal edildi.Yani tabir caizse Wolfsburg (Kurtlar diyarı)'nda Safkan bir kurt (Lupo) olarak imal edildi.Netice olarak sence kötü bir ..ok olabilir ama bence safkan bir Alman kurtu.Nal toplaması ya da geçilmesi Lupo'yu kötü bir araç yapmaz ki zaten öyle kolay kolay da nal toplayacak bir araç da değil.Güvenlik,yol tutuş,konfor,kalite olarak kesinlikle 106 gti ile kıyaslanmaz ki zaten tek kıyası yürümesi için yapıyorlar oylarda bu yüzden.Biraz uzun oldu ama diğer arkadaşlarında merakını gidermesi açısından iyi olacağını düşündüm.
    Herkese ilgileri ve yorumları için teşekkür ederim.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LUPUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bu araç Türkiye'ye resmen ve Doğuş otomobil vasıtasıyla sipariş edilerek ithal edildi.Reklamları ve siparişleri de internet üzerinden yapıldığı için showroom'larda herkesin gidip oturarak ve dokunarak aldığı bir otomobil değil.Zaten toplamda Almanya Wolfsburg'da Lupo Gti üretimi 6500 adet civarında ve her ülkenin kontenjanı kısıtlı bu yüzden de Doğuş otomotiv böyle bir eleme yöntemi ile kendisine ayrılan kontenjanı internet vasıtası ile satma yolunu seçti fiyat olarakda yaklaşık olarak iki 106 gti alabiliyordunuz neredeyse passat fiyatına satıldı.O dönemde 98 model 106 gti kullanıyordum ve pahalı olduğu için alamamıştım.Bu pahalılık satış rakamlarını azalttı tabi.Lupo gti VW 'in ve Wolfsburg fabrikasının prestij makinesi olarak meraklıları için imal edildi.Yani tabir caizse Wolfsburg (Kurtlar diyarı)'nda Safkan bir kurt (Lupo) olarak imal edildi.Netice olarak sence kötü bir ..ok olabilir ama bence safkan bir Alman kurtu.Nal toplaması ya da geçilmesi Lupo'yu kötü bir araç yapmaz ki zaten öyle kolay kolay da nal toplayacak bir araç da değil.Güvenlik,yol tutuş,konfor,kalite olarak kesinlikle 106 gti ile kıyaslanmaz ki zaten tek kıyası yürümesi için yapıyorlar oylarda bu yüzden.Biraz uzun oldu ama diğer arkadaşlarında merakını gidermesi açısından iyi olacağını düşündüm.
    Herkese ilgileri ve yorumları için teşekkür ederim.
    aracına maşallah da bide denense sonucu görsek .. az olan bi araca sahip olmak güzel birşey orası kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracına maşallah da bide denense sonucu görsek .. az olan bi araca sahip olmak güzel birşey orası kesin
    Benim için önemli olanın yürüyüşden ziyade diğer özellikler olduğunu ifade etmeye çalışmıştım.Eğer Ankara buluşmamızı sonuna kadar okursanız biraz fikriniz olur.Görkemin yazdıkları size fikir verir.

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.zeperfs.com/en/duel391-276.htm

Ben d şöyle bişi koyayım dedim.

5. vitesdeki ara hızlanmalarda lupo 6 ileri olduğu için bariz daha hızlı nedeni 6 ileri olması.

Yoksa lupo daha hızlı bi araç demiyorum.

Tercih meselesi 2 side farklı amaçlarla tercih edilebilir.

Luponun donanımı çok farklı.

106 nında modifiye seçenekleri...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.zeperfs.com/en/duel391-276.htm

Ben d şöyle bişi koyayım dedim.

5. vitesdeki ara hızlanmalarda lupo 6 ileri olduğu için bariz daha hızlı nedeni 6 ileri olması.

Yoksa lupo daha hızlı bi araç demiyorum.

Tercih meselesi 2 side farklı amaçlarla tercih edilebilir.

Luponun donanımı çok farklı.

106 nında modifiye seçenekleri...
    Evet aynen umut teknik olarak o kadar yakın değerleri olan araçlar arasında çok fark olmaz olsa olsa başabaş yada birer boy üstünlük olabilir her iki taraf içinde. Sonuçta lupo geçse bütün 106 ları geçiyo denilemez ki ya da 106 geçse tamam kesin olarak artık 106 üstündür denilemez eğer kıyas yapılacaksa bunun ideali her yönden değerlendirmektir hep bunu anlatmaya çalışıyorum ama kıyas yürüme olarak açıldığı için herkes o yöne kanalize oldu.Arkadaşlar iki aracıda biliyorum ve ben bile sonuç hususunda tam tahminde bulunamıyorum ama şunu net olarak belirtebilirim ki 106 dan aldığım sürüş keyfini Lupodan'da alıyorum ve artı olarak kendimi daha güvende hissediyorum.Bu arada teknik bilgide yanlişlik olmalı kitapçığında 152 tork yazıyor.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı kg aynı hp aynı torkda bile olsalar vw şanzımanın ilk 5 vitesi uzundur 106ya göre

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock şanzımana göre kısa
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı 106 bulamadınızmı koca ankarada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı 106 bulamadınızmı koca ankarada
    ibocum 106 dolu war ama stock yok istediğimiz speclerde oyüzden 106 aramıyoruz. sadece ben ilk postta yazdığım speclerde 106 ile ne olur diye düşüncelerinizi almak için konu açtım.

***** özellikle ankara'da kime sorsan arabası boş olur ama sonradan arabada neler olduğu ortaya çıkar oyüzden denemek için adam aradığımız yok.
    Rs Racing Garage

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik,yol tutuş,konfor,kalite olarak kesinlikle 106 gti ile kıyaslanmaz ki zaten tek kıyası yürümesi için yapıyorlar oylarda bu yüzden.
    Bende bi ara çok araştırmıştım ikinci el alacaktım. Ancak yol tutuşunun 106 dan daha iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Tamam güvenlik, kalite ve konfor kesinlikle 106 dan iyidir. İyi olmasıda çok normal. Dediğin gibi o arabaya verilen parayla iki tane 106 alınıyordu nerdeyse.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik,yol tutuş,konfor,kalite olarak kesinlikle 106 gti ile kıyaslanmaz ki zaten tek kıyası yürümesi için yapıyorlar oylarda bu yüzden.
    Yazınızda alıntı yaptığım kısma katılmıyorum sahsen.Zamanında 106 GTI viraj ve yol tutus testlerinde ferrari skyline gibi otomobilleri geride bırakmış bir arabadır.Lupoyu bilmiyorum ama 106 nın yol tutusuna asla laf söyletmem kendi adıma...

Spor bir otomobilden konfor beklemek biraz garip geldi bana...

Güvenlik ve malzeme kalitesine gelince birinin 97 de üretiminin olduğunu birinin ise bildiğim kadarıyla 2001 de üretimine baslandığını belirtmekte fayda var...***** o zamanlar opsiyonel olan ABS suan bircok aracta standart donanım olarak sunuluyor.Oyüzden iki aracı direk olarak kıyaslamakta biraz garip geldi bana...

Lupo kullanıcısı olarak yorum yapmışsınız bende 106 kullanıcısı olarak yorum yapıyorum.Polemik yaratmak tartışma cıkartmak gibi bir amacımda yok görüşlerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum...

Keyifli forumlar dilerim
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu başında dediğimiz specde 106 ankara'da var mı

gizli kapaklı bişiler olmasında sonradan yazılım, kısa, poh püsür çıkmasında ortaya..
    ankara'da sadece

kat iptali + filtre + egzoz 'u olan 106 getirin deneriz no problem

tabi sonradan önceki postumda dediğim gibi başka bişeler daha çıkmasın
    ibocum 106 dolu war ama stock yok istediğimiz speclerde oyüzden 106 aramıyoruz. sadece ben ilk postta yazdığım speclerde 106 ile ne olur diye düşüncelerinizi almak için konu açtım.

***** özellikle ankara'da kime sorsan arabası boş olur ama sonradan arabada neler olduğu ortaya çıkar oyüzden denemek için adam aradığımız yok.

hacı aynı spec olursa denerız demıssın.
    ıllakı vardır aynı specte.

bu saatten sonra denemıyoruz demek abest olur.ılk defa adını duydu bı cogumuz ve gercekten merak konusu oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bi ara çok araştırmıştım ikinci el alacaktım. Ancak yol tutuşunun 106 dan daha iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Tamam güvenlik, kalite ve konfor kesinlikle 106 iyidir. İyi olmasıda çok normal. Dediğin gibi o arabaya verilen parayla iki tane 106 alınıyordu nerdeyse.
    106 mı iyi ? güvenlik konfor yol tutuş bazında ? bırakın artık o paraya şundan 2 tane alırım bilmem ne olayını ..

lupo nun standart donanımında zaten abs , esp , ebd , asr var. bunlar güvenlik değilse nedir?

106 da bunlardan hangisi var abs dışında ?

kimse 106 lara kötü demiyor neden böyle algılıyorsunuz onu anlamış değilim. herkesin zevki , aradığı özellikler vs vs farklıdır. Ama şuna emin ol lupo 106dan daha konforlu ve daha güvenlikli bir araba..
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu saatten sonra denemıyoruz demek abest olur.ılk defa adını duydu bı cogumuz ve gercekten merak konusu oldu.
    combo denmeyiz demedim sadece aramıyoruz dedim. ha bizim istediğimiz spec lerde varsa tabi deneriz. kaçmayız bilirsin . neyse
    Rs Racing Garage

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

En olmadı bi bujiyi sök sen dene Lupoyla İbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En olmadı bi bujiyi sök sen dene Lupoyla İbo
    boracım ne ima ediorsun ?
    Rs Racing Garage

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 mı iyi ? güvenlik konfor yol tutuş bazında ? bırakın artık o paraya şundan 2 tane alırım bilmem ne olayını ..

lupo nun standart donanımında zaten abs , esp , ebd , asr var. bunlar güvenlik değilse nedir?

106 da bunlardan hangisi var abs dışında ?

kimse 106 lara kötü demiyor neden böyle algılıyorsunuz onu anlamış değilim. herkesin zevki , aradığı özellikler vs vs farklıdır. Ama şuna emin ol lupo 106dan daha konforlu ve daha güvenlikli bir araba..
    106 yazısından sonra "dan" ı eklememişim. Düzeltmeyi yaptım yazımda. Benim hatam. O yüzden yanlış anlaşıldı.
    Güvenlik, kalite ve konfor anlamında tabiki lupo iyidir. Ancak iki tane lupu yu birleştir virajda 106 la içinden geçerim diyecek kadarda iddalı konuşunurum

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boracım ne ima ediorsun ?
    Yaw bişey ima ettiğim yok şaka yapıyorum alınma hemen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)