Bende cupra diyorum 350+ bi cuprayı geçmesi imkansız gibi gelio bana Jad Typer tolga abinin dediği gibi SC typer anca dener öle bi cuprayla
Printable View
Bende cupra diyorum 350+ bi cuprayı geçmesi imkansız gibi gelio bana Jad Typer tolga abinin dediği gibi SC typer anca dener öle bi cuprayla
kavgasız gürültüsüz bi deneme olur inş oyum cupradan yana şimdiden maşallah araçlara
Ben oyumu dostluğa verdim :D
Ulan ne politiğim ama :hehe: Bu arada Orçunun sözlerinden çekişmeli olacağı gibi bir hissiyatım var. İzleyelim görelim.
Dostça bi deneme olsun yeter tabi ki.Bence dik gelir :P kafa kafaya :D
Bir mucize Olmassa Cupra.. ;)
cupra hiç zorlanmaz bence...
daha once 220hp lik kprosuz ama dolu bi typer la denemiştim aradaki fark cok fazlaydı ki biz cuprada 3kişiydik.bunu ortalığı kızıştırmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.
arada kilo ve şanzıman farkıda olsa yaklaşık 100hp ve 200nm tork fark olan 2 araç için sonuç süpriz olamaz diye düşünüyorum.
kazasız belasız olsunda..
ama yanılmıyorsam cupra o speclerde gider gibi altlarda yanyana olabililer ama üstlerde gider..
orçun ekstra özgüven kiti taktırmış 30 hp yaklaşık sanırım :D
kazasız belasız inşaallah,güzel denemeler ......video yaparsanız araç içinden olsun da,geçen denemeniz gibi yarım boy 1 boy tartışması olmasın.
gönlüm typer dan yana ama cupra 2 boy fln önde olur heralde
yu astronot ay-gaz
:D :D
aklımdan geçen bu orçunum :)
fıs fıs ismael :)
Deneme ne zaman olacak? :)
nos kıtımız baglandı her ıhtımale karsı tedbırler alındı deneme allahın ıznıyle yarın yarın vıdeoları burdan paylasırız.:D
Hadi Hayirlisi guzel sonuclari bekliyoruz :D
o speclerde bi cupranın 2 de sardığı an ve 3 e atıp tutunduktan sonrası hariç typer ın yanında kalıcağını sanmıyorum... tutunduğu andan itibaren alır gider .. en başta çok ciddi tork farkı var arada ..
muhtemelen 2 de kendi devrinizde basıcaksınızdır bide 3 de cupranın devrinde basarsanız videoları çektiğinizde bizde izleyebilirsek sevinirim
allah kolaylık versin orçun :)
iyi fısla şansa bırakma.
bip bip bip fısssssssssssssssss şeklinde :D
kırmızı cupra sanırım
orçun siz sadıkla denemişmiydiniz hiç AS M3 ? merak ettim :)
yapıştır orçun
Orçunun azmine ve isteğine hayranım araba bulma konusundada hiç sıkıntı çekmiyo :)
Unichipli beyaz Cupra 300hp ve deneyeceği kırmızı ise 340hp geliyosa muhtemelen 7-8boy felan iyi gidecektir..
orçun mesaj seçme :D cevap verr :D
ulen hiç anlamıyorum şöyle cevapları illa çatlatacaklar gerilim yapacaklar :D
ne oldu anlatsana bilader :D
m3 2 kısı ben tek kısı olunca ben gecıyorum ben 2 kısı m3 tek kısı olunca kafa kafaya gıdıyoruz.teke tek denıyecektık sadık abı koltukları fılan sokmustu ama basına talıhsız bır olay geldı baskıyı parcaladı oda yarıda kaldı durum bu sekılde bız herzaman denıyoruz aramızda vıdeo yok hırs yok sevıyorum kendısını.
anladım kankacım hakkıyla yürüyen bir M3 ve Tayyar denemesi olunca merak uyandırıyo tabe :D
hahahha dimi kanka murat abi ne yasladıydı :hehe:
as hakkatten baya gıdıo ya zamanında bı basmıstım yok olduydu:)
as m3 ıyıdır guzel yuruyo.