neyse özümüze dönelim :D
çanakkalede 37,5 ton sardalya avlamış herifin teki ama bi dene çupra yok :D
Printable View
neyse özümüze dönelim :D
çanakkalede 37,5 ton sardalya avlamış herifin teki ama bi dene çupra yok :D
arkadaşlar teke tek deneme şansımız olmadı hiç orçunla yarın bende gelirim hem kalabalık olmaz deneriz
tamam kardeşim iyigeceler
kolay gelsin diyelim o zaman sabırsızlıkla bekliyoruz videoları:)
ulen Orçun yine yanıltmalı konu :D sen hep böyle anketli konular açtınmı ya geçmişsindir yada bildiğin birşey vardır yoksa kalkıp buraya konu açmazsın;)
orçun daha böle şakalar yapmamasını ögrenemedi :))
Nos neden olmasın ?
adaleti budur aslında
350 hp lik cupranın NA olarak rakibi degilsin orçun 2 sonuna kadar ancak durursun yanında
ama sana 50 wet nos ilaç olur ilaç işler ozaman degişir işte
ortada iddia falan yok nede olsa
bagla bence NOS u
bir şalter yap yüregirde iki farklı map yapsın
bir NA olarak dene sonra NOS u ac ikinci mape gec birde noslu olarak dene
bizede iki farklı video koy buraya keyifle NOS un Typer a nekadar geliştirdigini görelim hep beraber
bence sürpriz olucak gibi:D
bu yazıyı sürpriz olunca ben demiştim demek için yazdım :D
orçun kolay gelsin babali
Edit.........
rahatlıgın sebebı kımsenın kaybedıcek bır seyı olmaması nos olayına gelınce nos kıtı aklımda cok vardı konuya sadece renk gelsın dıye makarasına yazdım ama ılerde bu sıstemı arabaya uygularmıyım bunu zaman gosterıcek ben kendıme ve arabama guvenıyorum rakıp cok guclu deneyıp hep beraber farkı gorucez herhangı bır parca arabaya takmadım taksamda zaten soyluuyorum o yuzden sıkıntı yok bu araba benım hıc bır zaman yuzumu kara cıkarmadı ınsallah yarında ole olucak bende cok merak ıcerısındeyım bugun aslında bu deneme gerceklesıcketı fakat yarına sarktı yarın herkez sonucu ogrenıcek son 24 saat :)
typer'ciyizzz :)
orçunu tanıdıgım için bende typer geçsin isterim ama cupra geçer her türlüü :D oyum çuprayaaa
Type-R güçsüz kalmış, bu setuptaki cupranın yanında.. kazasız belasız denemele-R :)
0,8 bar la bende katılabilirim.:)
orcn abi güzel bi deneme olucak eminim oyum senden yana bunuda bil :) hırs olmaması çok güzel,merakla bekliyoruz sonucu hatta izlemeye izmire gelmsemmi diye düşünüyorum :D
var mi hbr?
noldu ? nedir son dorom ?
deneme gerceklestı arac sahipleri videoyu ve noldugu paylasıcaklardır..serkan abi(kırmızı cupra) ugur abi on numara insanlar bunuda ekliyeyim..:)
Eee çocugun adı ney ? :)
b soyleseydınız sonucu :)
araç sahipleri girince sonucu yazarlar arkadaşlar güzel denemeler oldu hava azda olsa yagışlıydı herşeyden önce dostca arkadaşca denendi ctr23 ve kırmızı cupraya maşşallah....
ugur abıcım sızlerede cok tesekkurler mutevaziliginiz ve nezaketiniz için ben kendı adıma konusayım cok keyıflı bır geceydı