kırmızı bu specde zorlanmaz diye düşünüyorum
kazasız belasız sorunsuz deneme olur inşallah
kırmızı bu specde zorlanmaz diye düşünüyorum
kazasız belasız sorunsuz deneme olur inşallah
benim oyum ve gönlüm cupradan yana ..iki aracada başarılar tabikide.. kazasız belasız kavgasız gürültüsüz bir gazlama olması dilegiyle arkadaşlar..
![]()
setuplar çok adaletsiz görünüyor. oy kullanmadım gönül ister type r gitsin ama maddenin tabiatına aykırı görünüyor![]()
güzel videolar bekliyoruz. kazasız belasız inşaallah
Ctr diyorum ama neden bilmiyorum saka bir yana sok filan ole cik cupra ciddi hizlidir sonra mali mulku satip turbolayasin gelir
Kazasiz belasiz hd oluversin![]()
typer çok güzel gidiyor fakat cupra stg 2..cupra geçer diyorum![]()
Valla sanırım kırmızı cupra gecer ama gonlum Ctr'ımızdan yanaSemtcılık yaptım braz ama ınsallah gecerız
![]()
Ne yapsak gönlümüz best of n/a
Olsada olur olmasada çekeriz cefa
Sende her yemekten sonra yak Bi cuhara
ufak Bi siir gönderdim typarci arkadasa umarım mesajı almıştır.İsin sırrı şiirin icinde saklı![]()
Cupra ıstanbulda ayarlandı ızmıre gıttı, egerkı cuprada avanstan dolayı koruma olayı olmassa ve cupra sahıbı hakkını verırse cupra rahat alır, burda sc typer ve gredyy kıtlı turbo typerla denedık,320-340hp typer zor baş edıyo, orcunun mın 300hp lerde olması lazım,ıkısınede kazasız belasız denemeler,
Cupra alır her sekılde ama typeR ı kendınden daha guclu ıle deneyıp aradakı farkı gormek daha da ıyı yurutmek adına mantıklı karar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)