arkadaslar 2009 yada 2010 model seat leon düşünüyoruz
yanlız 1.4tsı mi yoksa 1.6 düzmu alsak kararsız kaldık
1.4tsi ye lpg oluyormu?
artıları eksileri yazabılırmısınız kullananlar bilenler
arkadaslar 2009 yada 2010 model seat leon düşünüyoruz
yanlız 1.4tsı mi yoksa 1.6 düzmu alsak kararsız kaldık
1.4tsi ye lpg oluyormu?
artıları eksileri yazabılırmısınız kullananlar bilenler
tsi motora lpg olmuyor.
uygulanmış octavia gördüm sıfırken takıldı bindim sürdüm randuman vermedi söküldü.
uygulanmış tiguan gördüm bindim sürdüm oda söküldü.
tekliyor stop ediyor arıza ışığı yakıyor vsvs kısaca şimdilik tsi a lpg olmuyor.
lpg düşünüyorsanız kesinlikle tsi almayın..
1.4 tsi da benzinde yakacağını 1.6 da gazda yakacaksın
artık almayın şu 25 senelik motoru, içten yanmalı motor diyince aklıma 1.6 pancar motor geliyo yemin ediyorum.
öyle ama ben lpg siz düşünmüyorum yakında benzin 5lirayı geçer en azından burdan biraz girmesın
tsi motora lpg takılıyormu net olarak bılen varmı_?
lpghaber diye bir sitede jettaya takmışlar tsi motor resimlerini falanda koymuşlar
tsı ıcın suan lpg montajı sorunsuz sekılde yapılmıs olanı yok,eger performans beklentınız yoksa 1.6 alın lpg takın en azından ucuza alırsınız yakıtı ama yakısı 10 lıtre altına ınmez haberınız olsun
1.6 vergisi ödemek istemıyoruz.
ve cok eski arabayı cekmeyen bir motor olarak duyduk hep
1.4tsi de karar verdık ama lpg oluyormu onu merak edıyoruz
Sahibindende rastlamıştım 1.4 tsi passata lpg uygulamıştı.Nasıl bağlattığımı sormak için aramayın diyorduwag grubu sitelerinde detaylı bilgi bulabilirsiniz.
#eksikpazar
1.6 pancar 10 litre benzin yakacaksa 1.4 tsi 8 litre yakacak.
Yani benzinde 1.6-39 kuruş,1.4 ise 31 kuruş yakacak.
Lpg'de hadi 1 litre fazla yaksın 11 litre lpg = 2.25'ten 24 kuruş eder..Dizele eş değer..
Ki tsi'da az yakan çok kaçan bi motor değil.
Birde arkadaş yazmış zaten 1.6 ile 1.4 vergisi aynıdır..1300 üstü,1600 altı hacimler aynı dilimde vergi öder.
Gazlıcak adama göre ikiside gitmiyor zaten.A'dan B'ye ulaştırmak için emin ol 1.6 gayet hızlı.a3 1.6 yürümüyorsa şahine binen renoya binen adam ne yapsın ölsünmü0-100'ü 14.8 saniye olan fiesta tdci kullandım.Ne sollarken kamyonun altında kaldım ne de lanet olsun dedim keyifle bindim arabama yıllarca.A3 motoruda "ucuz" ve "sağlam" bir motordur.
ilk mesajımda yazmıştım tek octavia için konuşmuyorum ayrıca lpg uygulanmış tsi tiguandada aynı problemler oluştu.ve bu iki araç ayrı ayrı yerlerde montaj yapıldı. montaj yapanları suçlamanız doğru olmamış.
ayrıca araştırırsanız prinsin uyumsuz dediği birçok aracada heryerde lpg takılıyor.prins bayileride dahil. ben gördüğümü söylüyorum. eğerki lpg takılıp sorunsuz yürüyen tsi araç gördüyseniz,bindiyseniz,sürdüyseniz birşey diyemem. ben görmedim duymadım.
ama geliştiriyorlar sistemleri yakında gelir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)