ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı
Piyasada 2.el olarak satılan ve hakketten çok uygun fiyata satıyorlar sahibinden'de makyajlı Rx-8'leri alcaksan tavsiye ederim facebook'tan da araç sahipleri olarak organize oluyoruz zaten açıkcası Türkiye'de Rotary'i araçlara önyargılar teker teker kırılacak eminim dünya'nın her yerinde satılıp bizde rekabete bile yer verilmiyor,ben biraz araştırın,2.eli şöyle ölü şahsen ben satmak için araba almam alırım binerim gezerim o yüzden 2.eli ne olacak diye düşünmem yüzü yeni şekli var iç malzeme kalitesi rakiplerinden kat ve kat üstün konfor var donanım var her yönden artısı var,şöför koltuğuna oturup bir kaç tur atın araştırın bakın söylediklerim gerçektende sizi tatmin edecek bir araç olması ve yıllık vergiside 697lira çok uygun bakımlarında'da yağ değişimi ve filtreler değişiyor tek masrafı yağ ve benzin zaten motor bitiyor derdi bile olsa repair kit alıp motoru tekrar toplıycaksın,bunlar bile dert değil exhaust portları side portları genişletip na olarak çok güçte alınır renesis turbo yapılınca fazla sürülememe sebebide bu portların ekonomi için dar oluşu genişletip esmeril racing'in yaptığı gibi tekerde 414 whp almakta mümkün herşey bütçeye bağlı,tatmin eder sizi eminim sadece bir öneridir m3 alıp vergi ve sandık motora kafan rahat olmayacak eminim bende o ikilemde kaldım s2000 alıpta aynı modlamalar herkeste var ama genede siz bilirsiniz ben Rx-8 kullanıcısı olarak önyargıyla bakmayın derim.