User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
107 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: S2000 ve M3

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes kardeşim şimdi söle bişi war aracı kosiflere götürdüğün zaman zaten diğer bmwlere nazaran üstüne çok titriyorlar ben vanos ve dif te hiç sıkıntı yaşamadım yani lastik yakmadıgın weya yanlamadıgın sürece çıkaracıgını açıkçası sanmıyorum..
    Ben ne yanlıyorum nede lastik yakıyorum gerek yok çünkü yani kolay kazanıpta almadım gözüm gibi bakıyorum açıkçası...Alan kişi götürsün serwise vanos ayarlarına baksınlar etsinler sensörlerini kontrol ettirsinler arabayı kullanıp içini dinlesinler her araba gibi sogukken çalıştırıp dinlesinler altına baksınlar eğiklik yamukluk warmı ondan sonra bakabilinicekse alınsın...Malesef bazı m3 sahipleri diğer bmw motorları gibi zannedıor öle deil motor zaten limitlere yakın ayarlanmış sıkıştırılmış zaten mumkun oldugu kadar serwisin sölediği abi bunu ısıtmadan sakın yürüme bile dio mesela bende hareret ortaya gelene kdr yurutmuorum hiç bir şekilde dediğim gibi maşşallahı war yeri geldi 2 hafta marşına basmadıgım zamanlar oldu hiç üzmedi beni..Ama hep dıorum araba işi tamamen kısmet biri çok ii çıkar diğeride illalah ettirir kendinden...Diff ve vanos konusunda yardımcı olamadım kusura bakma birebir yaşamadıgım sorunlar hakkında yazıp çizersem sallamış olurum sadece bir arkadaşımın m3ünde vanos sıkıntısı olmuştu 1,250 liraya ikinci el bulup deiştirdi onu biliorum...ama oda düz gitmez style dı
    Çok mantıklı söylediklerin aslında bu saydığımız ısınmadan gaz açmama,zamanından önce doğru bakım filan her arabada uygulamak lazım,çalışma prensibi açık ve net çünkü İllaki m3 ün bunların aksini yaptığımız takdirde tepkisi daha ağır olcaktır sıradan bir otomobile göre..

O zaman m3 den korkulmaz nasıl kullanıldığından korkulur özetle

Bu arada Allah kaza bela vermesin senin arabaya sorunsuz sıkıntısız nice bin kmler kullanırsın inşallah.
    Dr.Ecu

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmasız m3 tabiki güç prestij bir arada tabi 60binlirayla kalmayacağı kesin.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok mantıklı söylediklerin aslında bu saydığımız ısınmadan gaz açmama,zamanından önce doğru bakım filan her arabada uygulamak lazım,çalışma prensibi açık ve net çünkü İllaki m3 ün bunların aksini yaptığımız takdirde tepkisi daha ağır olcaktır sıradan bir otomobile göre..

O zaman m3 den korkulmaz nasıl kullanıldığından korkulur özetle

Bu arada Allah kaza bela vermesin senin arabaya sorunsuz sıkıntısız nice bin kmler kullanırsın inşallah.
    İnsallah kardeşim saolasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla eksdirim cok duygulandım mesajını okurken canım 46 em3 almak ıstedı
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 in tabikide m3 e göre avantajlari var daha az yakıt yakıyor vtec acmayinca özellikle
    cok dengeli bir arac daha iyi yol tutuo tabi üstündeki pilotla alakali yokuş asaği virajli bi yerde m3 hayatta yakalayamaz s2000 e göre cok ağir pistte ise cok yakin giderler japonlar özellikle
    rolling için değilde viraj için bu arabayi yapiyorlar diş görünüşü gayet güzel daha az problemli bir arac parcalari daha ucuz...
    E46M3 ise daha konforlu kız arkadaşinizla veya esinizle coluk cocuk tatile bile cikabilirsiniz konfor bakimindan s2000 le arasinda dağlar var cruıse control hafizali koltuk tv navigasyon isitma vb... bi dünya konfor bakimindan özelliği var m3 ün kendine has kullanim tepkileri sesi motoru gaz response u 300 e kadar cikabilmesi atmosferik yapicağiniz s2000 lerden hizli olmasi bazi arkadaşlar s2000 daha ii yanlıo falan demiş m3 den alakasi yok m3 le daha uzun uzun kayarak gidebilirsiniz motor problemleri 2001 2002 lerde kol yataklarinda problem yaşandi coğu araba garantiden değişti vanos un da herhangi bir problem yaşamazsiiniz yaşasanizda 2000 3000 euro falan değil hepsinin tamir kitleri var ucuz paralara yapılıyor
    arabanizi götürceğiniz servis cok önemli vanoslara cip atan bile duyduk öle sacmalayanlar bile var doğru bir araba ve doğru ustalarin elinde m3 e kolay kolay bişey olmaz....

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kendi aracim 1994 model 3.0 286 hp savaş paşaoğlu tarafindan yapildi motoru paşaoğlu servis
    motorum yapilali tam 50.000 km oldu piste girdim rollere ciktim uzun yola gittim hiç bir problem yaşamadim allaha sükür ne yağ yakma ne başka bir sorun oldu düzgün usta ve düzgün bir araba ile uzun yıllar binebilirsiniz m3 e ...

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paşaoğlu doğru adres.. Tr'de düzgün yürüyen m3'ler genellikle Paşaoğlu tarafından yapılmaktadır. s14, s50, s54 hepsinde tecrübesi var. Vanos konusunda zaten daha iyisi olduğunu sanmıyorum. 10 tane borusan 20 tane kosifler çıkarır cebinden.
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar S2000 roadstar bir araç ve hafta sonu aracıdır işe gel git çoluk çocuk dolsun gezelim aracı değildir o yüzden 2. hatta 3. araç olarak kullanılır.
    S2000 safkan spor araca yakın bir pist aracıdır konfor vesaire beklenemez.
    Bu iki araç arasında konforlu 4 kişilik araç isteyen m3 alır srunsuz olsun ve vtec sesi duymak istiyorum diyen s2000 alır.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakın arkadaşımın s2000'i yazın sattık.E46 m3 aldık.İkiside ayrı dünyalar ama s2000 m3 yanında at arabasıyla racing yapıyormuşsun gibi hissi veriyor m3 çok daha ağır abi gazlarken usul usul 250 km deviriyor )

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence almadan önce 2sinden de kiralayın. İlla birine daha çok ısınacaktır alacak kişi. Bu size yardımcı olur.
    Instagram: mutusgarage

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alınırsa alınsın temizini bulmak önemli,s2k ların km leri yaşlarından dolayı düşük oldugundan temizini bulmak daha kolay gözüküyor..alacak kişi evliyse ve tek araç olarak kullancaksa s2k biraz anlamsız olur bu sebeplerden kendi abim de satıyor hatta,tek araç olarak evli birinin kullanabileceği bir araç değil s2k..konunun cevabı olarak temiz m3 aranması mantıklı olur bence

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı arkadaşlardan alıntılar yaparak kendi fikirlermi de yazayım

Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 in tabikide m3 e göre avantajlari var daha az yakıt yakıyor vtec acmayinca özellikle
    cok dengeli bir arac daha iyi yol tutuo tabi üstündeki pilotla alakali yokuş asaği virajli bi yerde m3 hayatta yakalayamaz s2000 e göre cok ağir pistte ise cok yakin giderler japonlar özellikle
    rolling için değilde viraj için bu arabayi yapiyorlar diş görünüşü gayet güzel daha az problemli bir arac parcalari daha ucuz...

E46M3 ise daha konforlu kız arkadaşinizla veya esinizle coluk cocuk tatile bile cikabilirsiniz konfor bakimindan s2000 le arasinda dağlar var cruıse control hafizali koltuk tv navigasyon isitma vb... bi dünya konfor bakimindan özelliği var m3 ün kendine has kullanim tepkileri sesi motoru gaz response u 300 e kadar cikabilmesi atmosferik yapicağiniz s2000 lerden hizli olmasi bazi arkadaşlar s2000 daha ii yanlıo falan demiş m3 den alakasi yok m3 le daha uzun uzun kayarak gidebilirsiniz motor problemleri 2001 2002 lerde kol yataklarinda problem yaşandi coğu araba garantiden değişti vanos un da herhangi bir problem yaşamazsiiniz yaşasanizda 2000 3000 euro falan değil hepsinin tamir kitleri var ucuz paralara yapılıyor
    arabanizi götürceğiniz servis cok önemli vanoslara cip atan bile duyduk öle sacmalayanlar bile var doğru bir araba ve doğru ustalarin elinde m3 e kolay kolay bişey olmaz....
    Ağırlık oranından dolayı kesinlikle yazdığınız şeyler doğru. Sonunda biri bahsetti bundan.. S2K'yı elektronikler tutmuyor, aracın mekaniği yolda tutuyor. Honda bunu yapamaz mıydı ? bir sürü sensör vs. ? yapardı, yapıyor da (sadece türkiyeye gelmiyor modeller) ama S2000 saf otomobil hissidir. Göğüsünde o kadar düğme yoksa bir nedeni var.

Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar S2000 roadstar bir araç ve hafta sonu aracıdır işe gel git çoluk çocuk dolsun gezelim aracı değildir o yüzden 2. hatta 3. araç olarak kullanılır.
    S2000 safkan spor araca yakın bir pist aracıdır konfor vesaire beklenemez.
    Bu iki araç arasında konforlu 4 kişilik araç isteyen m3 alır srunsuz olsun ve vtec sesi duymak istiyorum diyen s2000 alır.
    Kesinlikle katılıyorum konfor beklemeniz hatadır, ve bunu aracın kötü bir yanı olarak görmemeniz gerekir. Go kart ta aldığınız zevk gibidir, canınız yanar ama o saflığı da hissedersiniz..

Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 alip gezerken keske m3 alsaydim dememek icin
    M3..
    Abi binecekse kaliteye binsin
    fix luda yorumu neden yok m3 s*ker tarzında o kadar.. seni atlamak istemedim

Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tercihim BMW'den yana onu 6 silindir sesi bir başka olur tabi e36 ve e46 serisinde

İç konsol bi kere yeter o kadar tuş varki insanın hepsine basası geliyor

http://www.eurotuner.com.my/MyM3/Image/10.jpg

http://image.automobilemag.com/f/671...r+interior.jpg
    s2000 club racer konsolu.. hoş pek farklı değil ama normalden, club racer ın anlamını umarım biliyorsunuzdur.. S2K'ya özdeş bir araba örnek verirsek, caterhamdır galiba.. belki zıplaya zıplaya gidersiniz de verdiği zevk hani..

Şimdiii,

Anladığım kadarıyla eskiden gelen bir S2K aşkı yok aradığınız kişide, hatta şöyle diyeyim.. Otomobilden pek anlamayan birini getirin, ikisine oturtun tur attırın, belki S2K'dan zevk alacak ama sonuç olarak M3 isteyecektir. S2K daha çok one night stand ilişki gibi zevk verir. Tadı çok çok ayrıdır, tutkusuna sahip değilseniz, örneklerde gördüğümz gibi satıp M3 alırsınız.. M3 ise evlenilecek kadın denilebilir Kesinlikle konforlu, donanımlı, arkaya çocukları at yanında eşin otursun, daha sessiz, daha çok güvenlik önlemi var..Yapılış amaçları farklı.. S2K'yı piste pro şekilde hazırlamak istesen çok uğraşman gerekmez, zaten amacı o.. M3'ün airbagleri çıkarsan bile baya ağırlık atarsın Eğer ki abinizin yerinde olsaydım S2K kiralar bi dolaşır gelirdim, sonra da M3'e basardım parayı.. Maksat S2K'nın zevkinden yoksun kalmasın Ben 70 yaşına da gelsem S2K'yı almak isterdim ama.. RX8'i de kesinlikle düşünün, bindiğim için söylüyorum, arkası da geniş 2+2 zaten oturma düzeni, arkada kapı var zaten.. Biraz yakıyor ama gerçekten ruhu olan bir araba.. Araştırmadıysanız tüm bildiklerini unutun.. RX8 yağ yakıyormuş çok diyen bazı arkadaşlarım vardı.. Rotary'nin mantığında zaten yağı yakmak vardır.. Sealler yağlanır ve o yağ yakılır.. ama hiç kurum kalmaz o özel yağını kullanırsanız.. Yanlış hatırlamıyorsam her 20 km de bir kesiciye sokun mu ne diyorlardı kurum bağlamasın diye.. Recaro koltuklar, %50-%50 ağırlık dağılımı vs. Yakıtı da çok çok aşırı diyemem ama hatırı sayılır yakıyor.. Tüm yardımcıları kapatan bir tuş var, pist için.. kontağı kapatmazsanız, yardımcıları açamıyorsunuz.. o tuşun verdiği zevk de güzel Yine baya yazdım.. sonuç olarak abinize M3 > RX8 > S2K tavsiye ediyorum.. kişisel zevklerimi koymadan.. yoksa tam tersi oluyor iyi geceler
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisine de düzgün bakmazsanız uzunca bi süre evlat olur
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla eksdirim cok duygulandım mesajını okurken canım 46 em3 almak ıstedı
    Sen cilala yere bas kanka yorma güzel beyinciğini böle şeylere

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence s2000 iyidir yeni her zaman yenidir!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Renç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bu mevzuyu saatlerce konuştuk,
    Konuyu görünce bi şaşırdım

S2000'ini Satıp E46 M3'e Terfi Eden Bir abim, S2000 Kullanıcısı başka bir dostumuzu satıp E46 M3 alması yönünde uyardıda durdu.

ikiside çok özel araçlar,
    S2K'nın Çok Eğlenceli Bir araç olduğu, rwd araç kullanmaktan zevk alan herkesin bi süre tecrübe etmesi gerektiğinde herkes hemfikir.
    ama M3 dedikmi işin rengi değişiyor.
    Alfabedeki En Güçlü Harf ///M.
    aynen banada dün söylendi böyle bir konu var senmi açtın diye.. bu kadar olur
    yani dün otopaka gidip bikere görmem yetti ilan açmaktan geri vazgeçip geldim Belki bu aralar ayda 1 kere anca binebiliyorum aracıma, ama bu mantık çerçevesinde en fazla haftada 1 kez kullanıpta, kullanım konusunda verdiğin paraya göre oldukça fazla, her anlamda kullanım zevki yaşattığı için ilan falan yok yine..
    Benim düşüncemde biraz fanatiklikte olabilir ama, buna göre m3, s2000 den teraziye koyduğunda daha başarılı olabilir ancak haftada bi kere binebilen benim için s2000 daha özel ve değerli gözümde.. Evet hergün kullansam bu tam terside olabilir..
    bu gidişlede hiç satamıycam, yanına alcaz artık napalım

Konuyu açan arkadaşımın sorusuna gelince ise bence, bu sorunun cevabını alıcak kişi her ikisinide kullanmadan kesinlikle cevap veremez olur..Eğer bizler gibi bir araba tutkusuda var ise zaten konfor, kullanım maliyeti de bakmaz büyülenip birini alır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen cilala yere bas kanka yorma güzel beyinciğini böle şeylere
    sevıyom senı valla s 2000 her ne kadar cok guzel gozuksede dursada m3 ayrı dusunmeden m3 derım valla
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevıyom senı valla s 2000 her ne kadar cok guzel gozuksede dursada m3 ayrı dusunmeden m3 derım valla
    bi ara geçerken bizim otoparka bi bak gece kondu yaptım

neyse konu dağılmasın..

ilkerbilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergi, bakım, yakıt olarak düşünürsek S2000. Ama M3'de M3'tür =)

Kaskolarının çok farklı olmayacağını düşünüyorum. Muhtemelen ikisi de riskli gruptadır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)