Julyetta nın dahada iddialı bir motoru mevcut 1.750 235 hp versiyon
bu motorla scirocco daki 2.0 211 hp lik versiyonda çok denk onlarda güzel yürür..
Printable View
Julyetta nın dahada iddialı bir motoru mevcut 1.750 235 hp versiyon
bu motorla scirocco daki 2.0 211 hp lik versiyonda çok denk onlarda güzel yürür..
multiair iyidir :D
yanlış anlaşıldım.....
bazı arkadaşlar scirocco daha hafif demiş ama alfa daha hafif....
yani ben sadece ağırlığı kastettim, bu lafımdan alfa alır anlamı nasıl çıktı anlamadım doğrusu....
sonuçta bende bilmiyorum ne olur ne olmaz ama 3 5 gün sonra iki araç yanyana gelirse çok güzel manzaralar çıkar ortaya ondan eminim :)
bulursak alfa bende 1,4 tsi 160 lık dsg var denerim full stock :) maksat merakımız gitsin...
valla iyi olur :)
http://www.zeperfs.com/en/match2417-3338.htm
böyle bir kaynak buldum inceleyin derim .... :)
bu arada tekrar düzeltiyorum giulietta daha ağırmış :) 1440kg
culyettanın stopları iğrenç ya, evde çocuk yapmış gibi trafikte gördüm rezalet bence
walla kim geçer onu bilemem ama alfa bu sefer kesinlikle süper bir tasarım yapmış, bende 170lik giulietta olsun da,warsın vosvos geçsin napalım yani :D
tekrar baktımda orada yazan boş ağırlık.....
yani yağ, antifriz, hidrolik, benzin vs vs hiçbirşey yok... kuru ağırlık.....
alfanın karizması yeter bence tek kelımeyle giulietta..
Volkswagen Türkiye
scirocco dada yazan "boş ağırlık"
valla ben chipli downpipe lı scirocco yla 2. vites de 70 de denediğimizde 4 vitese kdr kafa kafaya gidiyorum sonra geçmeye başlıyorum.
JCW Hava Filtrem ve 17 Kasnağım var sadece
bu arada 260 la 3 dakka m3lere direnen sciroccolar varmış :D:D
valla ben bu ağırlık hp tork işinin içinden çıkamadım :D
en iyisi birileri denesin görelim :D:D:D:D:D
ben yazdım kımsede varmı bılmıyorum cokta merak ettım su dakkadan sonra full stoc alfa varsa denerım ...
alfa beklemekteyiz..... yarın öbürgüne kalmaz çıkar inşallah bitanede merakımız giderilir :)
bu arada video falan araştırdım ama bişey bulamadım.... varmı başka araştıran eden?
bzim garajda bitane var ama chip fln yaptırdı