2.0 ve 3.0 aralığında dizel motorlu binek araçlarda 4Matic-Quatro-Xdrive arasından hangi sistem daha performanslı hangisi daha ekonomik hangisi daha iyi vs gibi artılarını ve eksilerini belirtelerek bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
2.0 ve 3.0 aralığında dizel motorlu binek araçlarda 4Matic-Quatro-Xdrive arasından hangi sistem daha performanslı hangisi daha ekonomik hangisi daha iyi vs gibi artılarını ve eksilerini belirtelerek bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Bence hepsi kendi başına gayet başarılı ama testlere gore quattro bir adım onde gıbı gozukuyo(youtube videolarının yalancısıyım) .4motion rezalet (bugun kullandım passat) ıhhh.
4matic deneyımım olmadı.X6 x-drive kullanma sansım oldu guzel ama gene de bir Quattro değil![]()
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Bende biraz inceledim forumlara da baktım quatro gerçekten can alıcı fakat yakıtta diğerlerine nazaran mesela 3,0 tdı audi ile 535 d xdrive arasında nerdeyse 3,5-4,0 ltre fark var gerçi arada 30 bin gibi rakam farkıda var ama Bmw daha pahalı donanım farkından olabilir belki
aralarında sadece bmw viskos kavrama kullanıo kilitli olarak ta başarılı.. artık standart 50% die biliorum..
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
4matic ve xdrive kullanmadım ama quattronun kısa deneyimine sahip biri olarak gayet güzel olduğunu söyleyebilirim.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Dizel değil ama imprezada alınabilir ben kullanıyorum çok memnunum
BMW 4 çekerde bence iyi değil
Haldexli quatro iyi alınabilir
Quatrolarda Haldex önden çekerdir gerektiğinde arkalara güç verirki geç kalabilir. Torsen olduğu zaman sürekli 4wd. Gerçi Audi artık Torsen sistemine benzer bir sistem kullanıyor. TT ve S3 lerde Haldex var üst segmentler Torsen benzeri sistem kullanıyor sadece adı Torsen değil. 4 çeker performansı olarak torsen daha üstündür. Diğer firmalardaki sistemlerde Torsenin çeşitli jenerasyonlarına benzer sistemlerdir.
IN BOOST WE TRUST
glk , q5, x3 . ben bunlarin her birini test ettim , kararimi x3 de kildim , ki test alanina her arabayi da goturdum , bu 3 u icinde xdrive daha bi kullanisli geldi bana . siralama yaparsak bu 3 u icin xdrive quatro 4matic derim . sistem ayni sistem ama aractan araca farkliliklar olabiliyor .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Yaz lasitigi ile landrover freelander karda guzelce ilerledik fakat x6 ile yolda kalmistik rezil bi durumdu
birde işin kullanıldıkdan sonra satılabiletisi var.. 4 matic ile quatro gideri ağır olur ama xdrive sürmek artık hava atmak gibib ir şey oldu yani satışda daha hızlı gider gibime geliyor.
Valla 1999 model Honda CRV'nin akıllı 4 çeker sistemi 4cm karda 30 derece yokuşu çıkmaya olanak sağlıyor.Daha dün denedim.Yeni nesil CRV'lerde de aynı sistem mi var bilmiyorum ama oldukça başarılı.
Yıllardır 2 çeker olarak kullandığımız araba bu yoğun karın başlamasıyla asıl hünerini gösteremeye başladı gerçekten.
bence 4-matic oldukça başarılı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)