evet arkadaşlar giulietta henüz çok yeni bir araç deneyen varmıdır bilmiyorum sizce bu iki araç rol, drag vs ne olur? (170hp giulietta)
evet arkadaşlar giulietta henüz çok yeni bir araç deneyen varmıdır bilmiyorum sizce bu iki araç rol, drag vs ne olur? (170hp giulietta)
guilietta kilo olarak dez avantajlı olduğu için rocco alır gibime geliyo..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Güzel soru
Teknik verilere bakınca giulietta 0-100: 7.8 sn son sürat 218 km/h
scirocco 0-100: 8.0 sn son sürat 218 km/h
gözüküyor da pratikte yani yolda ne gibi sonuçlar çıkar merak ederim kağıt üstünde birebir denkler
alfanın fiyatları bi hayli daha uygun tabi motor seçeneklerine göre yaklaşık 6-7 bin € civarı fark var..
Giulietta güzel ama benim için fazla büyük. Ama Scirocco daha spor duruyor. Rocco benim tercihim olur. Performans olarakda Rocco daha hafif olduğundan geçicektir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Alfa DNA sisteminin avantajıyla Dynamic modunda gaz tepkisi inanılmaz hızlı bir araca dönüşüyor. Her türlü giulietta
Rocco vs Julietta![]()
Beyaz Giulietta tercihim olurdu. Ama ağırlık sebebiyle Rocco alır sanırım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
scirocco tarafı bence ağır basıyor ama biraz atmasyon oldu çünkü guilettayı hiç tanımıyorum, alfa nın aracı heralde, italyanca diye tahmin ettim kelimeyi, karşılaştırılan scirocco 1.4tsi sanırım , 2.0lt lik versiyon çok iddaalı bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)