sendede klima sökük değil mi. ?
Teg ciğerine kadar sökük olsada emin ol öyle ağım şahım bişey gitmiyo kilodan
stepne,yolcu koltuğu, klima, arka sırtlıklar kilo götürür gerisi teferruat. kendimden biliyorum.
rollde 14 kullanırdım teg'in yerinde olsam ve kısa şanzuman eksik kalmış TEG'de o zaman o 3 boy biraz daha çıkar yukarı.
sanada tavsiye ederim rollde 14saç kullanmanı eşşek ölüsü gibi vtec jantları![]()
maşallah iyi yürümüşsün dediğin gibiyse.
bu hangi teg vtec bide?? beyin ayarını kim yaptı?
kuş gibi speedline lerim var ama üstünde slicksler var 14 güzel bi lastik almam lazım.masraf yapmıyorum gerekmediği sürece aracım zaten satılık.ben oraya sökmeden gelinicek demiştim onlar yine de sökmüş yabancı sayılmazlar sonuçta ama sökmüşlerdi problem yok.teg vtec için şöle sölim sökülebilicek herşey söküktü kapıların sadece iskeletleri vardı yanidurum bundan ibaret beyin alabilirsem aldıkdan sonra tekrar bi denicez inşallah. bu bursa da yeni yapıldı komple motor & beyin ayarları hepsi burdan.
emre kardeşim o kısa ile rollde yürüyemezsin bu 1. si, 2.si orjinal ecuda kısa şanzuman oranlarını ayarlayamadığın için çok fark eder aracın çok geride kalır bunları unutma... 4.785 ile heleki orjinal ecu ile roll koşturamazsın. drag kascam diyosan o iş ayrı tabiki sözüm yok... kısanı çıkar dene farkı gör..![]()
Anladığım kadarı ile ortada hayalet bir Ls/Vtec TEG var ama kimin arabası nerenin arabası kim yapmış nzmn yapmış bilinmiyor ama her iki aracada maşallah diyelim..![]()
inşallah bu hafta emme manifoldu ve gaz kelebeğini port polish yaptırıcaz. debriyaj setimde geldi onunda rodajını yapıcam 500kmbi volan ve şanzuman işi kalıyor bakalım
![]()
aracım hazır değil henüz abi. debriyajım geldi daha takmadım, emmeyle gaz kelebeğini söktürüp port polishe yollıycam vakitsizlikten yapamadım daha. zamanı var biraz daha![]()
teşekkür ederim abi.
ben aracımın gidişini biliyorum, arkadaşlarımız deniyor oradan pay cıkarıyorum sıkarlarken filan.
baya ümitliyim yani
bi volan alıcam birde şanzuman işi kalıyor.
volan halledilirde şanzuman canımı sıkıyor.
vti dan vti ya vede integradan integraya değişir vtec2 ile vti geçenimiz varsen neden geçemeyesin
Cvc gibi bi vti denk gelirse dağıtır onuda söyleyeyim Cvc gerçekten iyi gidiyor ama normal kendi halinde bi vti ile denersen şansın tabiki var
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
cvc hedırslı
ben öncelikle hedırsız vti'lere göz diktim.
hee hedırslısıyla da deniycem tabi sonuç nasıl olacak diye, hemde en babalarından bi hedırslı vti
dediğim gibi öncelikle hedırssız vti. keşke istanbulda olsaydı o vtec2 şu halimle dahi hemen çıkardım![]()
uahuahua senlede deneriz biliyosun sıkıntı yok şimdi deneyelim diycemde suan hayata küsücen![]()
bi hedırsın filan gelsin bakalım zaten güzel denemeler yaparız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)