dragta hb vti ile 2şer kişi basmıştık benim araçta vtec piston stage1 ve kısa var 2nin sonuna kadar 1 boy 3 te bye bye olmuştu vtiama vti ın speclerini bilmiyorum.
dragta hb vti ile 2şer kişi basmıştık benim araçta vtec piston stage1 ve kısa var 2nin sonuna kadar 1 boy 3 te bye bye olmuştu vtiama vti ın speclerini bilmiyorum.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
kısa ne var sizde???
aracın üzerinde geldi ne takıldığını bilmiyorum ama teglerin şanzımanından kısa mesela 3te 130 da redline a giriyor.
vallah vti vetc altıda kalsa üstüde olsa integra 1.8 de olsa vti geçeceğine inanmıyorum .
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
valla stock vti vs stock teg için inanmamak doğru ama ben şahidim![]()
beklemek zor şey dimi sulhi abi
oğlum araba hazır mı deniyim, deniycez zaten ama daha hiç bişey yapmadım volan eksik şanzuman eksik, şu şekilde zaten boy boy koyucan ben o boyları aşağı çekmenin peşindeyimbu şanzuman kalırsa filtre egzoslu ile dahi yürüyemem zaten. 3.4 çok uzun.
son durum bride spor koltuk aldım işlerimi dolayısıyla biraz uzuycak
hafta sonu inşallah emme ve gaz kelebeğini port polish yaptırıcam
debriyajımı henüz taktırmadım, bu ay sonu taktırıp filtre kitimi de düzenliycem çöp filtremi çıkarıp HKS mantar filtremi takıcam. farı söküp yalıtımlı şekilde direk hava vericem filtreye inşallah.
Drag haricinde filtreye aşırı hava verme kardeşim tavsiyem olsun. Herşeyin bir dengesi olması lazım.
Farı açıp direk yapma yeterli, filtrenin önüne kadar getirdiğin hava yeterli olur hafifte yalıtım yeter o süratlerde içerde neler oluyor bi bilsen.
Port besleme borusu ve yalıtım bu şekilde gayet güzel oluyor.
Peki fazla havanın ne zararı olur?? ne kadar fazla soğuk hava o kadar iyi değil mi teoride...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)