BDEVO9
www.sunishotels.com
Tuul civicte yok yok . SX de iman power la bilek power var![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
vtec ve sx reklamı kokan bi topic gibi olmus
İlk mesajta hersey stock olarak yazılmıs ama sonradan manifot ve turbo basınc vs muhabbeti dönmüş ben tam olarak anlamadım olayı
Ama konu her ne olursa olsun olay yarış değil deneme maksatlı olmalıki kalpler kırılmasın
Masallah iki aracada![]()
ben kalp kırarım aga. Gecersem kalbini kırarım üntar. Sonra karanfille alırım gönlünü![]()
karşılaştırmayla biraz alakalı biraz alakasız ama merak ettim bu krank stroğu 89mm olunca kısa blok olan b16 ile krank dönüş yaparken kısa kollar çok açılı kalacak pistonun yukarı aşağı hareketi üst noktada ve alt noktada daha fazla sabit kalacak piston üst ölü den alt ölüye daha hızlı inecek alt ölüden üst ölüye daha hızlı çıkacak pistonun hareket hızı bir hayli hızlanacak bu araç sibob yakalamasın ? bu setup'u kurup başarılı ve sorunsuz bir şekilde kullanan varmı b16 blokta ? bana çok basit subab yakalar gibi geldi tartışmadan öte ben bunu merak ettim![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
olum siz ne adamlarsınız len , işiniz gücünüz yokmu
ha karşılaştırmaya gelince tuğralcıım atmosferik seni ne kadar gecer biliosun kaç boy olmuşdu 106 yla denediğimizde hahahhaha)))
84.5 piston 89 mm strok 2.o yapar tam 1.9 değil.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
yanlış yazmısım kusura bakmayın. krank 84,5mm.b16 carıllo kol
BDEVO9
www.sunishotels.com
abı bu yarısı al unıverste harclıgından bı kenara koyup arabana guzel bı hedıye bendenbak şimdi yılalrdır besledıgım Hondacılık kımlıgımden cıktım Hondatugral' dan Antihonda- tugraL oldum
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)