BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
konudaki amaç ne
stock halinle o aracı geçemezsin senden daha yüksek hp çevirme kabiliyeti aktarım ve hafifliğe sahip yüklersen de kimse senin niye geçtiğini sormaz 1.8 turbo 1.9 N/A sen yüklesen bile 0-402 bi pistde yine öyle bi setupa dayanman zor olacaktır aktarım parçalarına dikkat
sonuç olarak yükleyip geçebilirsen eğer bkz orçun typer cupra konusuna kimler kimi geçilse de tebrik etmişbaşka bi 1.8 T araç bul kendine bence
ECUTECH İstanbul
biz zamanında denemiştik örnek teşkil olsun diye söylüyorum, tabi her araç farklı hesap tutmayabilir
s13- komple egzoz
vtec- filtre, egzoz, headers, kısa
s13 4-5 boy geçmişti,
Grow up! this is just a car
Konuyu bi okursan 2. vites vtec devrinden 5. vites vtecin bittiği yere kadar basılcak. Bu arada yarısalım diyende ben değilim kendisi. Gecersem sevinirim bu kadar yüklü vtec ve fanını üzmüş olurum honda fanatiklerinin deyimiyle. Gecilirsem arabamda bi tek turbo değişikliği olduğu için hiç üzülmem.![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
yaw moruk vteclerı fena gecer s13 stock stok yarıs bıle olsa saglıklı s13 vtec ı uzer o ayrı mesele. ama untarın malzemelerı ıyı. aracın nasıl gıttıgını bılmıorum ama o spec bır vtec typer ı guzel uzer bende typerdan kendı aracım ıle denemelerımı yazdım. vtec nere typer nere ??![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
deneme yapılıcak mı ?
deneme yapılmalı mı ?
deneme yapılmamalı mı ?
deneme yapılabilicek mi ?
deneme yapılamıcak mı ?
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
aşırı besleme arabadan herzaman korkacaksın abicim sonucta haram beygir![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Valla bende merak ettım abi bi el at konunaen son motor toplanıyodu ben antalyadan ayrılırken arabaya oturtulmasına yetişemeden ayrıldık. Gazlayın artık yaw.
Son durum şu;
Tuğral'ın SX önümüzdeki hafta başında bitmiş olacak ve haliyle rodaj süreci başlayacak, Üntar'ın araç da rodaj sürecinde muhtemelen 1 ay sonra hem havalar güzelleşecek hem de güzel güzel denemeler olacak![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)