fwd a3 + LSD >>>>>> AWD S3
arada muazzam ağırlık farkı var..
fwd a3 + LSD >>>>>> AWD S3
arada muazzam ağırlık farkı var..
valla bizim bi komşuda 1.8 turbo var 2003 model 160 binde aracın şanzımanı bozuk
ve okadar temiz kullanıyolar ki buna rağmen komple şanzuman deişti çokta para vermişler
2. cocuktan sonra kesinlikle gene 1.8t ama 4 kapı![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Megane rs i almadan once eski kasa s3 (filtre egzos intercooler yazilimli ve 280 hp oldugu iddia edilen) almaya niyetlenmistim,kullandim ve bana hic 280hp veren seri bir arac gibi gelmemisti agirliktan mi sanzimanin oranlarindan mi nedendi bilemiyorum.O agirlik o kasa s3un en buyuk dusmani sanirim ki rs te agirlik olarak cokda asagi sayilmaz s3 e gore.Sanki daha hafif a3 alip yuklemek mantikli gibi oyle dusununce ama s3unde agirliginin sadece 4cekerden gelmedigini dusunursek illaki daha kaliteli oldugunu soyleyebiliriz.Demekki fwd veya awd arasi tercihe bagli.
Abi daha ne gelişmesi olucakki herseyi biliyorsun zatenbence daha fazla kafanı karıştırma al birini gitsin
Valla konu öylesine askıda kaldı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hepsiyle 300-350civarı arası stok gezersin motorun ömründen çalmadan daaa ne olsun![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
o zaman 1.8 T almakta fayda var. bekara hatch; evliye sedan. hayırlı olsun...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)