kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı manueldi araç
Printable View
3 yıl bindim yaklaşık. 75 likti benimki. yazılım yapmıştım. birgün gaza gelip müzik tesisatı tatırdım ve o günden sonra arabadan soğudum. heryeri dağıldı titreşimden. motor problemsiz ona lafım yok. yanlız debriyaj çok sıkıntılı. benim ve arkadaşlarımın arasında sıkıntı yaşamayan olmadı. bendeki emotion modeliydi. şirkette tamamen boş 2 koltuklusu vardı. bendeki yazılımlıdan ataktı :) 1190kg olan ruhsat ağırlığı kantarda 1340 kg çıktı. sırf meraktn tartmıştım. teisat bass falan yoktu o zaman. depo yarım doluydu. extra hiçbirşey yoktu zaten bagajda birşeylertaşımaktan nefret ederim. yakıt olarakta çok az yakmaz. 5-7 litre arası duruma göre değişir.
Ticari olani 20 bin km kadar kullandim hala kullaniyorum arac su an 30kusurbinde.
1.3 70 kusur hp olan model bendeki, gunluk olarak kullanima uygun ancak sag koltuk inanilmaz rahasiz, hicbir ayari olmamasi buyuk handikap.
Aracin ozellikle abs sistemi cok basarili, vtec'ten filan cok daha iyi duruyor ozellikle testini yapmistik bunun.
Cekis olarak 2000'den once herhangi bir cekis yok, 2000'den sonra gidiyor arac.
Klima sistemi cok sicaklarda bile yeterli sogutmayi saglayabiliyor.
Vites gecisleri cok rahat, kemiksiz bir yapiya sahip.
Amortisor sistemi orta sertlikte, benim sevdigim bir ozellik bu, kimisi yumusak suspansyon sever ama ben kayik gibi aracta rahat edemiyorum, huzursuz oluyorum.
Onun disinda 3:15 istanbul park suresi var stok 1.3 fiorinonun :P
Istanbul speed park - fiorino - YouTube
Bu aracın sert süspansiyonlarına ve bozuk yollarda rahatsız eden sesler çıkarmasına bir çözüm bulan yokmu?
2012 de sıfır aldık en fulunu 3 senedir kullanıyorum 21binde süspansiyon konforunun aşırı kötü olması çok sert olması dışında tatminkar bir araç.
Benimkinin sağından solundan ses gelmiyor çünkü rahatsızlık derecesinde yol seçiyorum asfaltta bile, haricinde pek şehir içine girmemeye çalışıyorum yollarımız güzel zaten.
Ama gerçekten özen göstermezsen sese de hastaysan 1 sene sonra soğursun arabadan.
Ortalama yakıt olarak şu an 6-7 lt arası yakıyor.
Ayrıca bagajı çok dar valla 1 tane valiz atıyorum doluyor zaten :)
Bu arada konu eski ama bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
İyi hoşta bende o pedallardan rahatsız oluyorum boyum 1.80 olmasına rağmen bagajı birazdaha büyük olmalıydı Yeni çıkan ford courieri daha çok beğendim.